Otte millioner rækker på ingen måde til ny hal

Artiklens øverste billede
Hørning Idrætsforening har ifølge formand Trine Frøstrup hårdt brug for mere plads.

Det er med stor interesse, at foreningerne under Hørning Idrætsforening har set projektet om den spændende og stærkt tiltrængte udvidelse af Hørning hallen.
Hørning Idrætsforening (HIF) er Hovedforening bestående af følgende afdelinger; Fodbold, Floorball, Gymnastik, Badminton, Svømning og Hørning Motion og tegner til sammen ca. 4000 medlemmer (kilde: DGI), og er uden sammenligning den største forening i Hørning og største bruger af Hørning hallen, hvor kun svømning af naturlige årsager ikke er daglig bruger. HIF har ingen idræts særinteresse, men fungerer som Hovedforening for de enkelte afdelinger med det formål at fremme og understøtte idrætten i Hørning.
HIF har et stærkt ønske om at støtte breddeidrætten på tværs af alle foreningerne i Hørning, og vi vil stærkt agitere for at en haludvidelse kommer flest muligt brugere til gode.
Vi vil her henlede opmærksomheden på, at fordelingen af de eksisterende arealer i Hørning Hallens store sal på nuværende tidspunkt efter klokken 15 mandag til torsdag i knap 70 procent af tiden disponeres af Hørning Håndbold med sine knap 300 medlemmer (kilde: DGI). Modsat har motion med sine godt 1000 medlemmer indrettet sig med sine maskiner i indrettet plads i gangarealet, der ikke er en holdbar situation, og det viser med alt tydelighed behovet for flere haltimer.
Der er bevilliget 8 millioner kroner til en udvidelse af Hørning hallen inklusiv reparation af eksisterende gulv. Denne bevilling rækker på ingen måder til at tilgodese alle brugere af Hørning Hallen og til at udvikle sundhedsfremmende tilbud for flertallet af borgerne i Hørning. Langt hovedparten af HIF" brugere af Hørning Hallen er ikke boldspillende (motion og gymnastik, og hvor boldspildende idrætter typisk har brug for en slags bold, net, linjer og nogle gange bander har ikke boldspillende aktiviteter typisk brug for redskaber (springmadras, redskaber, indoor cykler, musik), der oftest på en helt anden måde er pladskrævende både under brug men også til opbevaring, når arealet bruges til anden aktivitet. HIF mærker også en interesse for nye idrætsaktiviteter i kommunen som bordtennis, volley, der gerne fremover skulle kunne gøre brug af Hørnings nye Kultur og Idrætscenter, uanset om de er organiseret selvstændigt eller under HIF. Endelig ser vi også en kraftig pres på Hørning hallens arealer fremover, dels grundet den nye skolelov og de to skolers øgede krav til brug af haller, dels set i lyset af de mange nye udstykninger i Hørning og deraf forventede øgede pres på Hørning hallen og Hørnings mangfoldige foreninger.
Hørning Idrætsforening (HIF) bakker kraftigt op om Hørning Hallens Forretningsudvalg (FU) i den fremlagte plan for udvidelsen, der tilgodeser både motionsaktiviteter og halaktiviteter, der er så hård påkrævet og håber på politisk velvillige indstilling og initiativ i forhold til de nødvendige ekstrabevillinger for sikring af hele foreningslivet i Hørning mange år frem.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.