Ry Badminton står stærkt

Aktive ungdomsspillere med forældreopbakning sikrer Ry Badminton fine resultater

Artiklens øverste billede
Mikkel Andersen og Laurits Hundrup opnåede guld i Sejs/Svejbæk i U13B herredouble. På billedet er de sammen med cheftræner Jens Ove Laursen.

De unge badmintonspillere i Ry deltager i mange stævner hen over vinteren. Særlig godt går det for U13-spillerne, men U11-spillerne og flere U15-spillere følger også godt med. "Mange af vore spillere har opnået meget flotte placeringer og er rykket op i rækkerne. Det er for omfattende at komme ind på alle oprykkerne, men det skal dog nævnes, at Mathilde Klausen og Asger Bech-Illum er rykket op i mester-rækken, mens Caroline Blichert-Toft er rykket op i elite-rækken", fortæller cheftræner Jens Ove Laursen.

Hov Cup 19. – 20. december 2009:

Nikolai Jensen blev nr. to i herredouble sammen med Jakob Bæk Lyngaa fra Beder-Malling. Asger Bech-Illum blev nr. et i herresingle U13A og nr. tre i mixdoublen sammen med Mathilde Klausen. Mathilde opnåede endvidere en andenplads i damedoublen sammen med Laura Hasselstrøm fra Aarhus AB samt en førsteplads i damesinglen. Caroline Blichert-Toft blev nr. et i U13M damedoublen sammen med Kristine Bjørnshauge fra Horsens og førstepladsen i mixdoublen sammen med Lasse Brund fra Viby.

Horn-Faarvang 19. – 20. december 2009:

Lise Roulund Knudsen blev nr. tre i U15B damesingle. Martin Gislason blev nr. tre i U15C herresingle. Stinne Plesner Skårup blev nr. et i U15C damesingle. Lauge Liborius Nielsen blev nr. to i U13D herresingle. Morten Ølsgaard Hassing blev nr. to i U11C herresingle og ligeledes i herredouble sammen med Kalle Holmgaard Mersh fra Søften. Christina Andersen opnåede en førsteplads i U11C damesingle. Thea Nøhr Geil blev nr. et i U11D damesingle og ligeledes nr. et i mixdoublen sammen med Henrik Frandsen.

Sejs/Svejbæk Julecup 27. – 31. december 2009:

Nathalie Blichert-Toft fik en førsteplads i U11C damesingle. Frederikke Kristensen blev nr. et i U11D damesingle. Caroline Blichert-Toft blev nr. tre i U13M damesingle, nr. to i damedoublen sammen med Kristine Bjørnshauge fra Horsens, og nr. et i mixdoublen sammen med Lasse Brund fra Viby. Asger Bech- Illum blev nr. to i U13A herresingle, og nr. tre i herredoublen sammen med Frederik Bøjskov fra Silkeborg BK. Laurits Hundrup blev nr. to i U13B herresingle, nr. et i herredoublen sammen med Mikkel Andersen og nr. to i mixdoublen sammen med Sofie Bæk fra Skive-Resen. Nikolai Jensen blev nr. to i U13C herredoublen sammen med Magnus Astrup fra Hou, mens Kristian Goldschmidt Andersen og Kristoffer Kristensen blev nr. tre. Aksel Timmermann Østerlund opnåede en andenplads i U13D herresingle. Stine Nørgaard blev nr. tre i U15A damesingle og ligeledes nr. tre i dameboublen sammen med Johanne Axelsen fra Odense OBK. Line Clausen opnåede en tredjeplads i U15A damedoublen sammen med Julie Quist Pedersen fra Viborg. Sluttelig blev Jane Roulund Knudsen nr. tre i U11B damedouble sammen med Sofie Sørensen fra Viby og ligeledes nr. tre i mixdoublen sammen med Rasmus Prahl Jørgensen fra Horsens.

Horn-Faarvang 2. – 3. januar 2010:

Caroline Blichert-Toft opnåede en tredjeplads i U 13M damesinglen, en førsteplads i damedoublen sammen med Maibritt Meldgaard fra Horsens og en førsteplads i mixdoublen sammen med Lasse Brund fra Viby. Asger Bech-Illum blev nr. et i U13A herredoublen sammen med Simon Hedehus Jensen fra Stilling og ligeledes nr. et i mixdoublen sammen med Mathilde Klausen. Mathilde Klausen havde en helt forrygende dag og tog tillige førstepladsen i pigesinglen og førstepladsen i damedoublen sammen med Kathrine Hartmann fra Aarhus AB. Mikkel Andersen og Laurits Hundrup blev nr. tre i U13B herredoublen. Sluttelig opnåede Nikolai Jensen en tredjeplads i U13C herresinglen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.