Gorm's lukker efter 15 år

En »giftig cocktail« er grunden til, at restauranten mandag 20. marts lukker dørene.

Artiklens øverste billede
Gorm Wisweh er en pizzakæde fattigere. Arkivfoto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

»De seneste tre år har været nogle af de mest udfordrende og hårdeste i vores tid i branchen.«

Sådan skriver Gorm’s på deres Facebook. Efter 15 år i branchen slukker restauranten pizzaovnen.

Mediet Fødevarewatch har været i kontakt med ledelsen af pizzeriaet. Her fortæller Stifter og direktør i Gorm’s Christian Madsen, at grunden til konkursen er, at afdraget på coronalånet overstiger indtjeningen.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

»Til trods for at driften var positiv, har det ikke været nok til at møde rente- og afdragsbyrden,« siger Christian Madsen.

Direktøren giver udtryk for, at firmaet er overrasket over renten og tidshorisonten på coronalånet, der ikke var fastlagt, da de tog imod det.

Samtidig spiller inflation og høje el-regninger ind i krisen, som restauranten er ramt af.

»Det er et livsværk, vi ser smuldre mellem hænderne på os, og fundamentet er trukket væk under både ejere, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere, så vi er selvfølgelig triste og dybt ærgerlige over, at vi står her i dag,« fortæller Christian Madsen.

Pizzeriaet lukker alle deres tre afdelinger i København, Aarhus og på Bornholm. 

Det taler vi om lige nu. Modtag vores nyhedsbrev for at få dagens østjyske tophistorier. Klik her, indtast din mailadresse og tilmeld dig.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.