Skræmmekampagne fra Kim Andersen

Artiklens øverste billede

Kim Andersen (KA) fremkommer i et debatindlæg af 4/8 2011 med en række udokumenterede påstande om oppositionens politik og regeringens egne fortræffeligheder.

Dét parti som KA repræsenterer har sammen ved K og DF gennemført en direkte uansvarlig økonomisk politik igennem snart nu 10 år.

Der er sket ufinansierede skattelettelser før hvert folketingsvalg i hhv. 2004 og 2007 som led i en usympatisk stemmekøbspolitik.

Og så sent som i foråret 2009 - på et tidspunkt, hvor finanskrisen var brudt ud i lys lue og lige før Fogh forlod scenen - blev igen gennemført ufinansierede skattelettelser specielt til de allerbedst aflagte grupper i samfundet, herunder bankdirektører, der har opnået skattelettelser i hundredtusindkroners klassen.

Ovennævnte skattelettelser har samfundet Danmark overhovedet ikke haft råd til, men har derimod medført, at der efterfølgende er sket massive nedskæringer af vores fælles velfærdsordninger og pålagt kommunerne at gennemføre nedskæringer i et hidtil uset omfang.

Den borgerlige regering har nu skabt et årligt underskud på statsfinanserne på op imod 80 mia kroner!

Samfundet Danmark var slet ikke rustet til at tage imod finanskrisens virkninger, der ramte med fuld kraft fra sommeren 2008, da V, K og DF havde lænset den fælles kasse, og efterfølgende er der slet ikke iværksat tilstrækkelige initiativer for at mindske den alt for høje ledighed og få gang i hjulene igen.

Væksten er gået totalt i stå, og den borgerlige regering har ingen målrettet plan for at skabe arbejdspladser i det private erhvervsliv på fremtidens vækstområder, f.eks vedvarende energi, energibesparelser m.v.

Den borgerlige regering havde oven i købet i årene 2003 til 2008 tilskyndet til et gigantisk lånefinansieret privatforbrug, der til sidst medførte en katastrofe for de danske pengeinstitutter, der nu har oparbejdet et såkaldt indlånsunderskud på flere hundrede milliarder kroner, der har nødvendiggjort såkaldte "bankpakker" og statsgarantier, for dog at hindre et totalt kollaps i pengeinstitutsektoren.

Den borgerlige regering gjorde intet for at bremse gældsætningen i pengeinstitutterne, tværtimod smed man så at sige benzin på et brændende bål!

Så KA's påstand om, at der er ført en ansvarlig politik, er simpelthen usand.

Så det er på høje tid med nye koste, de gamle er slidt helt ned!

Men Løkke & Co. har forhåbentlig ikke tænkt sig at bryde grundloven, så folketingsvalget kommer inden længe!
Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.