Dansk Byggeri - Organisation for små og store byggevirksomheder

Fordelene er mange og udbyttet stort for de mange medlemsvirksomheder

Artiklens øverste billede
Konsulent John Hvass, Dansk Byggeri

Dansk Byggeri er en organisation for alle typer byggevirksomheder, indleder konsulent John Hvass. - Vi har medlemmer helt nede fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med flere hundrede ansatte, og det er helt centralt for os at skabe værdi for alle, uanset størrelse!

- Vi orienterer vores medlemmer om udviklingen indenfor det politiske liv, den samfundsøkonomiske udvikling nationalt som internationalt, som hurtigt kan få stor indflydelse på byggebranchen i både opad- som nedadgående retning, samt inden for miljøområdet.

- Vi udsender løbende cirkulærer til alle medlemsvirksomheder, som rummer info om de ting, som alle virksomhedsledere bør være bekendt med, f.eks. relevant lovgivningsstof, ændrede momsregler, udviklingen inden for miljølovgivningen og sikkerhedsområdet osv. ? Derudover har vores medlemsvirksomheder mulighed for at tilmelde sig nyhedsbreve mv. inden for de interesseområder, som den enkelte virksomhed selv kan udpege. - Derved undgår vi at ?spamme? vores medlemmer med en masse info, som de måske synes er irrelevant i forhold til deres eget og virksomhedens behov, forklarer han.

Juridisk bistand

En af vores meget værdsatte serviceområder er vores juridiske afdeling, fortsætter John Hvass. - Her kan vores medlemmer hurtigt komme i kontakt med en jurist, og få umiddelbar hjælp til en aktuel problemstilling. - Det kan være en personalesag, eller en aktuel situation i relation til en kunde, f.eks. hvilke konsekvenser man kan tage ved en manglende indbetaling i byggeprocessen.
Alene på det juridiske område sparer mange af vores medlemsvirksomheder deres årskontingent hjem, og har jo så i tilgift alle de andre servicetilbud, smiler han.

Teknisk bistand

Vores opdeling i sektioner gør det muligt at arrangere kurser, videreuddannelse målrettet mod specifikke brancher, forklarer han videre. - Ligeledes sikrer det en meget høj faglig standard i de vejledninger vi udgiver inden for de enkelte fagområder, men som alle medlemsvirksomheder kan søge på, på tværs af faggrænser, forklarer han.
Vores tekniske afdeling står ligeledes til rådighed for medlemmerne for en rådgivning eller sparring 'online' - en funktion, som virkelig gør, at den enkelte medlemsvirksomhed hurtigt kan få kvalificeret råd og vejledning i en aktuel teknisk orienteret problemstilling.

Rabataftaler

Et andet område, som i de fleste tilfælde sparer kontingentet hjem for vores medlemsvirksomheder, er vores omfattende rabataftaler med en lang række leverandørvirksomheder. - Det omfatter både leverandører af materialer o.s.v., men også af alle de mange andre varer- og serviceydelser, man normalt gør brug af i den daglige virksomhedsdrift, f.eks. benzin & olie, forsikring, telefoni, internettjenester mv, slutter han.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.