Hvad jeg får ud af medlemsskabet af Dansk Byggeri

Jens Otto Olsen, Kirke Hyllinge Tømrer & Snedkerværksted, har været medlem i alle de år, Dansk Byggeri har eksisteret, og finder medlemsskabet helt uundværligt!

Artiklens øverste billede
Jens Otto Olsen, Kirke Hyllinge Tømrer & Snedkerværksted.

Det har altid været en selvfølge for mig at være organiseret gennem Dansk Byggeri, da jeg som lokal håndværksmester ikke har tid og overskud til at holde mig orienteret om alle de love og regler, der er inden for f.eks. overenskomstområdet, miljølovgivningen og andre lovområder.

Sektionsopdelingen giver os relevante nyheder om produkter, metoder og lovgivning præcis inden for vores fagområde, ligesom deltagelsen i den landsdækkende garantiordning er med til at give mine kunder tryghed.

- Det kunne man jo også kalde markedsføring, som jeg ligeledes oplever stor hjælp til, gennem den service, jeg modtager.
- Jeg må også være ærlig og sige, at det kan være svært at holde sig ajour med hele den store nyhedsstrøm, men jeg kan på den anden side heller ikke overskue selv at skulle lede relevant information frem!

Lærlinge

Jeg anser det for en samfundspligt, at deltage i uddannelsen af unge mennesker, som udviser lyst og interesse for vores respektive fag, fortsætter han. - Gennem medlemsskabet af Dansk Byggeri har jeg fået modet og lysten til at deltage meget aktivt I dette arbejde. -Ikke kun med inspiration til at have lærlinge tilknyttet, men også helt praktiske planer og vejledninger, der er med til at afstikke rammerne for dette arbejde. -Og som har gjort, at jeg turde gå i gang med det, fastslår han.

At deltage i uddannelsen af unge mennesker er, for Jens Otto Olsen, en samfundspligt. (Foto: colourbox)

Overenskomsterne

- Et andet område, hvor jeg oplever stor hjælp fra organisationen, er på overenskomstområdet. - Som medlem af Dansk Byggeri er jeg indirekte medlem af DA, og har dermed de overenskomstmæssige forhold i virksomheden helt på plads. - Det er godt at kunne drive sin virksomhed ud fra et anderkendt og accepteret regelsæt, for det giver 'ro' i virksomheden, på den gode måde!

- Når der en sjælden gang imellem opstår tvivl om fortolkningen af reglerne, er der altid hurtig hjælp og vejledning at hente, fra kompetente jurister hos Dansk Byggeri. - Hurtig og relevant eksperthjælp på det juridiske område ved jeg fra mine mange samtaler med kollegaer, er en meget værdsat service blandt håndværksmestrene.

Indflydelse

- Som medlem af Dansk Byggeri er der masser af muligheder for at have indflydelse på de større linjer, såvel politisk og fagligt, fortsætter Jens Otto Olsen.
- Det gælder jo, som i alle andre sammenhænge, om engagement og indlevelse!
- Og er man aktiv og engageret, lyttes der, og synspunkterne fra den store medlemsskare er i meget stor udstrækning med til at præge og danne Dansk Byggeris visioner og målsætninger for det fortsatte arbejde.

Fra politisk hold lyttes der naturligvis til en organisation af Dansk Byggeris størrelse, så jeg oplever klart en meget stor mulighed for at påvirke politik og samfund i den ønskede retning - Gode idéer til politikerne uddeles med gavmild hånd, smiler han!
Jeg vil aldrig undvære mit medlemsskab af organisationen, konkluderer Jens Otto Olsen. - Det er en levende og servicerende del af vores branche, og giver det enkelte medlem masser af muligheder for indflydelse gennem engagement og deltagelse, slutter han.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.