Smag på Djursland på 'Den Blå Kutter'
Kvalitetsråvarer præsenteres i Bønnerup
SmagDjursland arrangerer smagning af lokale retter på 'Den Blå Kutter' i Bønnerup søndag 14.august.
Ideen er at få de lokale råvarer frem i lyset, så folk bliver mere opmærksomme på de kvalitetsprodukter, der findes på Djursland.
Gratis opskriftshæfte
Til at udvikle nogle spændende retter, hvor de friske råvarer indgår, har man fået hjælp af kokken Louise Rasmussen. Louise er udlært på Gjerrild Kro og har derfor et godt kendskab til de lokale råvarer.
Opskrifterne bliver præsenteret i opskriftshæftet 'SmagDjursland om sommeren'.
Dette hæfte udleveres gratis, og der vil samtidig være mulighed for at købe friske råvarer på dagen til retterne, hvis man får mod på at gå i krig derhjemme i køkkenenet.
Væk fra det traditionelle
Louise Rasmussen beretter, "at jeg har forsøgt at eksperimentere med det sød/sure i retterne i stedet for det traditionelle fede fløde- og smørkøkken."
Det giver mening i en fedtforskrækket tid.