Sæt tænderne i et stykke af USA
Den nye konceptrestaurant The Diner har slået dørene op for kunderne
Menukortet er på amerikansk, og møblerne i konceptrestauranten The Diner på M. P. Bruunsgade, der i eftermiddag slår dørene op for kunderne, er hentet i USA.
I lyseblå båse kan gæsterne sætte tænderne i en saftig burger med eksempelvis dobbelt amerikansk ost og barbecuesovs eller med spejlæg og bacon på toppen. De kan også vælge en club sandwich med ristet kyllingebryst eller coleslaw, som din mor troede, hun lavede den, cheese cakes, forskellige shakes og meget mere.
Der er også pandekager med banan, æg og bacon og forskellige omeletter til morgenmad, og i weekenderne bliver det muligt at sammensætte sin egen brunch.
Hektiske forberedelser
Bag restauranten, der gerne skulle blive til 10 på tre år i de største handelsbyer i Danmark, står Lars Nipper fra Horsens og Morten Schaumann fra Lystrup.
Lars Nipper fortæller, at forberedelserne til åbningen har været hektiske.
"Den sommerferie, jeg skulle have haft, har ikke været der. Vi skulle have været færdige for 10 dage siden, men der er altid noget, der trækker ud", siger han.
Mens alt andet er på plads, er uniformerne til personalet ikke kommet endnu. De bliver nemlig også hentet i USA, idet det i The Diner skal være som at træde ind i en ægte amerikansk af slagsen.
Personlig service
Der er foreløbig ansat 17 medarbejdere med restaurantchef Sarah Villumsen i spidsen. Men hun fortæller, at der er brug for flere.
Sarah Villumsen er 24 år og kommer fra Aarhus N. Hun er lige blevet uddannet handelsøkonom fra Handelsakademiet i Randers og har tidligere arbejdet fem år hos McDonald's på Randersvej, hvor hun sluttede som daglig leder.
"Jeg var i tvivl, om jeg skulle læse videre eller søge et studiejob, og kontaktede Lars og Morten. Og det endte med, at jeg blev tilbudt en stilling som restaurantchef", fortæller Sarah, der glæder sig til udfordringen.
"Personalemæssigt vil jeg lægge vægt på, at det er rart at komme på arbejde, og kundemæssigt, at det bliver et sted, hvor man føler sig velkommen. Der er selvfølgelig tale om fastfood, men selv om det skal gå hurtigt, skal kunderne have en personlig oplevelse, for uden gæsterne er vi ikke noget", siger hun.
Det er meningen, at The Diner vil arrangere eventaftener i forbindelse med eksempelvis Super Bowl, hvor folk på storskærm kan følge med og samtidig få noget at spise.