Sæt tænderne i et stykke af USA

Den nye konceptrestaurant The Diner har slået dørene op for kunderne

Artiklens øverste billede
Sarah Willumsen

Menukortet er på amerikansk, og møblerne i konceptrestauranten The Diner på M. P. Bruunsgade, der i eftermiddag slår dørene op for kunderne, er hentet i USA.

I lyseblå båse kan gæsterne sætte tænderne i en saftig burger med eksempelvis dobbelt amerikansk ost og barbecuesovs eller med spejlæg og bacon på toppen. De kan også vælge en club sandwich med ristet kyllingebryst eller coleslaw, som din mor troede, hun lavede den, cheese cakes, forskellige shakes og meget mere.

Der er også pandekager med banan, æg og bacon og forskellige omeletter til morgenmad, og i weekenderne bliver det muligt at sammensætte sin egen brunch.

Hektiske forberedelser

Bag restauranten, der gerne skulle blive til 10 på tre år i de største handelsbyer i Danmark, står Lars Nipper fra Horsens og Morten Schaumann fra Lystrup.

Lars Nipper fortæller, at forberedelserne til åbningen har været hektiske.

"Den sommerferie, jeg skulle have haft, har ikke været der. Vi skulle have været færdige for 10 dage siden, men der er altid noget, der trækker ud", siger han.

Mens alt andet er på plads, er uniformerne til personalet ikke kommet endnu. De bliver nemlig også hentet i USA, idet det i The Diner skal være som at træde ind i en ægte amerikansk af slagsen.

Personlig service

Der er foreløbig ansat 17 medarbejdere med restaurantchef Sarah Villumsen i spidsen. Men hun fortæller, at der er brug for flere.

Sarah Villumsen er 24 år og kommer fra Aarhus N. Hun er lige blevet uddannet handelsøkonom fra Handelsakademiet i Randers og har tidligere arbejdet fem år hos McDonald's på Randersvej, hvor hun sluttede som daglig leder.

"Jeg var i tvivl, om jeg skulle læse videre eller søge et studiejob, og kontaktede Lars og Morten. Og det endte med, at jeg blev tilbudt en stilling som restaurantchef", fortæller Sarah, der glæder sig til udfordringen.

"Personalemæssigt vil jeg lægge vægt på, at det er rart at komme på arbejde, og kundemæssigt, at det bliver et sted, hvor man føler sig velkommen. Der er selvfølgelig tale om fastfood, men selv om det skal gå hurtigt, skal kunderne have en personlig oplevelse, for uden gæsterne er vi ikke noget", siger hun.

Det er meningen, at The Diner vil arrangere eventaftener i forbindelse med eksempelvis Super Bowl, hvor folk på storskærm kan følge med og samtidig få noget at spise.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.