Sikkerheden skal være i top ved Kokkedal Slot

Forpagteren for Kokkedal Slot og Kokkedal Rideklub er i dialog om den kommende trafik ved rideklubben

Artiklens øverste billede
Thomas Brandt Knudsen, forpagter af Kokkedal Slot.

Allerede nu er der bekymringer for sikkerheden ved Kokkedal Rideklub, når gæsterne begynder at ankomme til Kokkedal Slot i november måned.


På Ugebladets hjemmeside ytrer flere bekymrede borgere deres mening om den øgede trafik. Blandt andet skriver Claus Andersen:


"Den omfattende øgede trafik til slottet kan kun foregå fra Kokkedal Allé og gennem rideklubbens gårdsplads, hvor klubbens medlemmer færdes i daglige gøremål. Gårdspladsen er adgang og forbindelse til og mellem stalde og ridebaner, og der er således en livlig trafik af børn og unge, med og uden heste. Omfattende biltrafik gennem gårdpladsen vil udgøre en højrisiko-faktor."

Dialog om sikkerhed

Kokkedal Slots forpagter, Thomas Brandt-Knudsen, følger med i debatten. Han er allerede i dialog med de berørte parter.


"Jeg er i dialog med rideklubben og golfklubben. Vi er enige om, at det hele nok skal lykkes, og at vi kan lave ting sammen specielt med golfklubben med mulighed for overnatning for golfklubben. Vi skal nok passe på området," siger Thomas Brandt- Knudsen.


Formanden for Kokkedal Rideklub venter spændt på tiltag fra kommunen.
"Det er primært sikkerheden vi snakker om. Bekymringen går på trafikken gennem staldene. Så vi afventer, hvad kommunen vil lave af tiltag for at vi skal undgå ulykker. Vi har en dialog i gang og håber på at finde en løsning, der er god for alle parter. Det handler kort og godt om, at alle skal have lov til at være her," siger formand Brian Sandberg.


"Vi skal nok passe på området, dyrene og børnene. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få hverdagen til at fungere med hensyn til trafikken, men det virker kun, hvis omgivelserne også har en konstruktiv holdning til, at Kokkedal Slot nu endelig bliver fyldt med liv og aktivitet, hvilket har været efterlyst af rigtig mange mennesker," siger Thomas-Brandt-Knudsen.

Træt af negativ holdning

Den konservative politiker Thorkild Gruelund, der i en artikel her i Ugebladet er positiv over for at lave en vej fra Strandvejen til Kokkedal Slot for at afhjælpe trafikken ved rideskolen, er ærgerlig over de negative holdninger til forpagterens initiativer, som kommer til udtryk i debatindlæg og kommentarer på Ugebladets hjemmeside.


"Det er træls, at man er negativ over for det initiativ, som der er arbejdet på i 30 år. Det er godt, at der kommer gang i slottet. Selvfølgelig skal det kombineres med rideklubben og golfklubben. Det har Jan Kjær ( slottets ejer red.) , rideskolen og golfklubben vidst hele tiden," siger Thorkild Gruelund (K).

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra formand for Miljø- og Planlægningsudvalget Peter Antonsen, Borgerlisten.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.