Første spadestik til IFM Fritidscenter januar 2011

Artiklens øverste billede
IFM hovedformand Jens Mikkelsen (tv) tror på, at IFM Fritidscenter kan indvies i efteråret 2011.

IF Midtdjurs forventer at kunne afsende en byggeansøgning på IFM Fritidscenter til Team Ejendomme ved Syddjurs Kommune inden månedens udgang.
"Vi har indsamlet de data, der skal bruges til en byggeansøgning i samarbejde med vores arkitekt, så byggeansøgningen bliver postet meget snart," lover Jens Mikkelsen, hovedformand i IF Midtdjurs.
Det er endnu uafklaret om det kræver en lokalplan at lave en tilbygning på 1.000 kvadratmeter med et anlægsbudget på 7 mio. kr. mellem Midtdjurshallen og IFM's klubhus, men selv er Jens Mikkelsen af den opfattelse, at det sikkert ikke er nødvendigt.
"Men der får vi afklaret endeligt, når vores byggeansøgning bliver behandlet hos Team Ejendomme."

Spaden i jorden

Hovedformanden regner med, at det første spadestik til sambygningen af hal og klubhus kan tages 1. januar 2011. Det er den plan, som byggeudvalget arbejder frem efter.
"Herefter vil der ifølge vores arkitekt gå 6-9 måneder, før vi kan klippe snoren og tage de ny lokaliteter i brug," siger Jens Mikkelsen.
Resten af dette forår skal bruges til at skaffe 700.000 kroner mere på bankbogen, hvor der i forvejen står 300.000 kroner.
Det har hele tiden været planen at have en økonomisk stødpude, når IF Midtdjurs efter planerne overtager driften af Midtdjurshallen pr. 1. juli 2010.
De 300.000 kroner er primært kommet i kassen, fordi lokale sponsorer har troet på projektet, men Jens Mikkelsen tror på, at det vil lykkes at skaffe de sidste penge.
"Det skal ske ved en kombination af en indsamling i lokalområdet og arrangementer," forklarer han.
10. april arrangerer IFMs støtteforening, Støtten, en hockeyturnering i Midtdjurshallen med efterfølgende borgerbal i klubhuset, hvor et overskud bliver øremærket til IFM Fritidscenter.

Overtagelse af hallen

I foråret skal IF Midtdjurs og Syddjurs Kommune forhandle om en overdragelse af Midtdjurshallen, og det klares ikke med en pennestrøg. Den kommunale Midtdjurshallen er i efteråret 2009 blevet renoveret for et millionbeløb. Loftet i hallen er blevet udskiftet og baderummene i omklædningsrummene har fået et løft.
Hallens tag begynder også at nærme sig det tidspunkt, hvor en udskiftning kommer på tale, og det bliver en af knasterne i en forhandling, hvordan den udfordring skal klares.
"Det er rigtigt, at udskiftning af hallens tag og Marienhoffskolens brug af haltid bliver et par af de punkter, som der bliver diskussion om," siger Jens Mikkelsen, der slår fast, at IF Midtdjurs ikke bare bøjer nakken i forhandlingerne. Der skal være en reel mulighed for, at driften af den selvejende institution IFM Fritidscenter hænger sammen.
"Jeg er dog optimist og tror på, at vi finder en god løsning på de knaster, der måtte være."

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.