Slagter har travlt ved røgeovnen

250 kilo spegepølser klar, når Kristian Byskov 1. marts slår dørene op til sin ny forretning

Artiklens øverste billede
Den store røgeovn bliver flittigt brugt.

Vinduerne til forretningen i Møllegade i Skanderborg er stadig dækket af brunt papir, men inde i det store køkken er slagtermester Kristian Byskov godt i gang med at forberede åbningen af sin nye forretning 1. marts.
"Foreløbig har jeg røget 250 kilo pølser, blandt andet den traditionelle Stilling spegepølse. De skal både stoppes, modnes, røges og eftermodnes, så det tager tid, og lige netop Stilling-pølsen når jeg nok ikke at have helt klar til åbningsdagen," siger Kristian Byskov.
"Men hvordan tør du åbne i en by, hvor der er mange, der sælger kød i forvejen?""Det er her, jeg er vokset op, det er her, jeg bor, og familien har et godt navn som gammel slagterfamilie. Så selvfølgelig skulle det være i Skanderborg, når jeg skulle have min egen forretning. Det er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg er sikker på, at der er basis for en forretning med hjemmelavede produkter."
"De små forretninger kan sætte deres præg på tingene, så det hele ikke ender i industri- og standardvarer. Med mørt kød og ting der smager godt," siger den 37-årige slagtermester.
Han lægger med fire fuldtidsansatte og nogle ungarbejdere og vil selv både deltage i produktion og betjening.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.