Pelsdyr på menuen på M&S
Malling og Schmidt serverer som den blot anden restaurant i landet moskusokse de kommende måneder
Steffen Bach Mikkelsen tager stanniolen af et stort, dampende fad. I fadet ligger store kødstykker i en fond og bobler.
"Det er moskusokse, som vi har på menuen de kommende måneder. Vi får kødet fra Grønland, og tilbereder det ved at koge i op til 16 timer ved svag varme, så kødet bliver ekstremt mørt," fortæller kokkeelev Steffen Bach Mikkelsen, som fortæller, at M&S kun har hørt godt fra de gæster, som har smagt moskusokse.
"Vi serverer med morbær, selleri, rosenkål og broccoli. Og så har vi trøfler, som mange fejlagtigt tror kun findes sydpå. Men disse lækre svampe findes faktisk også på Gotland, og det hele giver en dejlig smag. Moskusokse smager lidt a la oksekød, men med en mere vild smag som i lamme- og gedekød."
Du kan se menuen på www.mallingschmidt.dk