Jørgen afløser Jørgen i bageriet i Viby
Den "nye" Jørgen vil sætte mere gang i rugbrødsproduktion med rigtig sønderhysk surdej, og alle brød skal være langtidshævede
Din Bager og Conditor i Viby får fra nytår ny ejer. Jytte og Jørgen Bjerre overtager bageriet fra Jørgen Damsgaard, der går på pension efter 40 år som selvstændig bager.
Den nye ejer, Jørgen Bjerre, har også en del erfaring i branchen, selvom han blot er 41 år. Han var ikke meget mere end 20 år, da han og hustruen Jytte i 1990 åbnede bageri i Grindsted, og fra 2000 - 2007 havde de Bread & Coffee på Banegårdspladsen i Århus.
Siden har han kørt som maskinsælger til bagerier i Jylland og på Fyn, indtil han i sommer startede som bagersvend i bageriet i Viby, han nu overtager.
"Vi vil have mere rugbrødsproduktion med rigtig sønderjysk surdej, og alle brød skal være langtidshævede. Det er de ting, vi vil have fokus på i første omgang," fortæller den nye ejer af bageriet.
Ønsker sig en stenovn
Jørgen Bjerre vil på sigt gerne have en stenovn at bage i, men han har lidt svært ved at se, hvor han lige nu skal få plads til den i bageriet.
På medarbejdersiden har han ansat en ny conditor, som skal står for at lave kagerne, mens han selv vil stå for brød og produktudvikling.
Butikkens ansigt udadtil i butikken bliver primært Jørgens kone Jytte, der også selv er bageruddannet, men har stået i butikken i alle årene, de har haft bageri.
Privat bor Jørgen og Jytte med deres to store drenge i Lystrup, hvor Jørgen også driver et mindre fitnesscenter med tre andre.