Madskole starter op i Skanderborg

Madskolen for fædre og børn, Fars Køkkenskole, starter op i Skanderborg. I løbet af efteråret kan mange fædre og børn få kvalitetstid og smagfulde oplevelser på Morten Børup Skolen.

Artiklens øverste billede
På Fars Køkkenskole mødes fædre og børn i et skolekøkken, hvor de hygger sig, mens de laver dagens ret og lærer seje køkkentricks. Foto: Presse

Kvalitetstid mellem far og barn. Spruttende pander, lækre råvarer og en humørfyldt oplevelse. Det er bare nogle af ingredienserne i Fars Køkkenskole, der er et madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.-4. klasse. Grundet støtte fra Salling Fondene er det blevet muligt for fædre og børn i Skanderborg at komme på køkkenskole.

»Gennem de seneste 9 år har 6000 fædre og børn tilsammen været på Fars Køkkenskole i over 30 forskellige byer. Nu er turen endelig kommet Skanderborg, hvor Salling Fondene og stærke lokale kræfter er med til at gøre det muligt. Det er vi rigtig glade for,« siger Jonas Vigkilde, der er medstifter af Hello Kitchen, der står bag Fars Køkkenskole.

De lokale kræfter er blandt andet Morten Børup Skolen og den lokale Fars Køkkenskole-underviser, Sara Frost.

»Jeg vil rigtig gerne støtte op om lokale fællesskabende projekter. Fars Køkkenskole er en skøn måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks. Jeg glæder mig meget til at møde fædre og børn i skolekøkkenet,« siger Sara Frost.

Fars Køkkenskole er en skøn måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks.

Sara Frost, underviser på Fars Køkkenskole

Tilbuddet er til fædre, bedstefædre, bonusfædre og andre voksne mænd - og børn, der går i 2.-4. klasse. Interesserede kan købe billet til en eller flere aftener på farskoekkenskole.dk/tilmeld. Det koster 150 kr. for undervisning, opskrifter og aftensmad til far og barn pr. aften. Første gang er mandag 6. september.

Fars Køkkenskole i Skanderborg er del af projektet ”En ny model for lokale madlavningsaktiviteter, der booster madglæde, sundhed og fællesskaber”, som er støttet af Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Som en del af projektet skal Fars Køkkenskole starte op i 15 nye byer.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

sas

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.