Fars Køkkenskole kommer til Skanderborg
I løbet af efteråret kan mange fædre og børn få kvalitetstid og smagfulde oplevelser på Morten Børup Skolen.

Kvalitetstid mellem far og barn. Spruttende pander, lækre råvarer og en humørfyldt oplevelse. Det er bare nogle af ingredienserne i Fars Køkkenskole, der er et madlavningskursus for fædre og børn, der går i 2.-4. klasse. Grundet støtte fra Salling Fondene er det blevet muligt for fædre og børn i Skanderborg at komme på køkkenskole.
»Gennem de seneste 9 år har 6000 fædre og børn tilsammen været på Fars Køkkenskole i over 30 forskellige byer. Nu er turen endelig kommet Skanderborg, hvor Salling Fondene og stærke lokale kræfter er med til at gøre det muligt. Det er vi rigtig glade for,« siger Jonas Vigkilde, der er medstifter af Hello Kitchen, der står bag Fars Køkkenskole, i en pressemeddelelse.
De lokale kræfter er blandt andet Morten Børup Skolen og den lokale Fars Køkkenskole-underviser, Sara Frost.
Fars Køkkenskole er en skøn måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks.
»Jeg vil rigtig gerne støtte op om lokale fællesskabende projekter. Fars Køkkenskole er en skøn måde for fædre og børn at få kvalitetstid på og samtidig lære om mad og sjove køkkentricks. Jeg glæder mig meget til at møde fædre og børn i skolekøkkenet,« siger Sara Frost.
Tilbuddet er til fædre, bedstefædre, bonusfædre og andre voksne mænd - og børn, der går i 2.-4. klasse. Interesserede kan købe billet til en eller flere aftener på https://farskoekkenskole.dk/tilmeld. Det koster 150 kr. for undervisning, opskrifter og aftensmad til far og barn pr. aften.
Fars Køkkenskole i Skanderborg er er del af projektet ”En ny model for lokale madlavningsaktiviteter, der booster madglæde, sundhed og fællesskaber”, som er støttet af Købmand Ferdinand Sallings Mindefond. Som en del af projektet skal Fars Køkkenskole starte op i 15 nye byer.
gs