Du pisker en stemning op uden grund, Jesper Yde Knudsen

Nabo til Rønde Bypark klandrer Enhedslistens byrådsmedlem for at

Artiklens øverste billede
Eydfinn Heinesen (th.) har sammen med Pia Marcussen (i midten) været aktive i debatten om Rønde Byparks fremtid og appelleret meget til, at man også tænker på netop naboerne i forhold til larm og støj. Her diskuterer de med borgmester Ole Bollesen. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Jesper Yde Knudsen slog artiklen op på sine Facebook-tråd, og det affødte følgende disput i weekenden med Eydfinn Heinesen, der er nabo til Rønde Bypark og har været aktiv i debatten om larm og støj i parken.

Ikke mindst har han talt imod det Unge Spot, som PUK-udvalget har markedsført som et kommende vidunder i Rønde Bypark, men som nu tilsyneladende er gledet ud i mørket.

Eydfinn Heinesen

Helt ærligt Jesper. Du pisker en stemning op uden grund. Det er virkelig useriøst! Hvad er dit ærinde? Du kender godt baggrunden for forslaget. Nemlig store problemer med larm og uro - særligt i Rønde Bypark. Primært forårsaget af elever fra Rønde Gymnasium. Forslaget til leveregler forhindrer ikke familier i at gå en tur på Røndes fællesarealer efter kl 21. Forslaget handler om, at større grupper, f.eks. en gymnasieklasse, ikke må opholde sig på fællesarealerne i Rønde, herunder i Byparken efter kl 21. Formålet er at forhindre larm og uro. Er du uenig i det Jesper? Eller har du andre og bedre forslag til at løse denne udfordring? Vi er mange, som glæder os til høre dine svar.

Jesper Yde Knudsen Eydfinn Heinesen , reglen der blev godkendt af PUK-udvalget hedder ”Grupper forlader arealet kl. 21 alle ugens syv dage” og gælder vel så alle grupper. Hvis du har et andet forslag til formulering der kun gælder gymnasieklasser må du jo komme med den,

Eydfinn Heinesen

Jesper, du pisker en stemning op. Du ved udmærket godt hvad det her handler om.

Jesper Yde Knudsen

Eydfinn Heinesen, hvordan er det lige at jeg pisker en stemning op, Er der noget i det jeg skriver der ikke passer?

Eydfinn Heinesen

Forslaget til leveregler er et forsøg på at undgå larm og uro i Rønde Bypark. Men det falder åbenbart ikke i din smag. Jesper vi glæder os til at høre DINE gode forslag til hvordan udfordringerne med larm og uro i Rønde Bypark kan løses! Kom ud af busken Jesper

Jesper Yde Knudsen

Eydfinn Heinesen , som jeg skriver: »Levereglerne indeholder flere fornuftige tiltag, som f.eks. at man skal rydde op efter sig selv, og at man ikke må benytte store soundbokse.” Det jeg forholder mig til er at den ene regel:”Grupper forlader arealet kl. 21 alle ugens syv dage”, efter min mening, ikke er forenelig med en af de grundlæggende frihedsrettigheder som vores demokrati bygger på. Når du har erkendt at en ”løsning” der er i modstrid med grundlovens frihedsrettigheder er en rigtig elendig løsning, vil jeg meget gerne fortsætte debatten om leveregler på fællesarealerne i Rønde.

Eydfinn Heinesen

Nu bliver det for mærkeligt Jesper. Jeg har ikke styr på hele Grundloven, men hvis levereglerne er i konflikt med Grundloven, går det naturligvis ikke. Men i paragraf 79 i Grundloven fremgår følgende: “Forsamlinger under åben himmel kan forbydes, når der af dem kan befrygtes fare for den offentlige fred”. Klar tale. Venter spændt på dine gode forslag til alternativ løsning af udfordringerne med larm og uro i Rønde Bypark!

Det er rigtigt at der kan laves midlertidige indskrænkninger i forsamlingsfriheden under helt specielle omstændigheder, men det mener jeg ikke har relevans for en regel om at forbyde grupper efter kl. 21 på offentlige udearealer i Rønde.

Eydfinn Heinesen

Jesper jeg synes at du enten skal slette dit FB opslag snarest. Eller komme med en offentlig undskyldning. Det klær dig ikke som spidskandidat for Enhedslisten til kommunevalget at fremsætte usande påstande om Grundloven!

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.