'Bare det går i nul, er jeg tilfreds'
God start for spisestedet på Skanderborg Golf Klub.

Der skulle lige lidt tilløb til efter corona-oplukningen, men nu er der masser af spisende gæster i Restaurant Skanderborg Golf. En god start for Erik Krejbjerg, der 1. marts startede som forpagter af spisestedet i Skanderborg Golf Klub
Han ejer og driver også Camillas Diner på fælleden i Skanderborg. Her er der ligeledes blevet travlt igen - endda så overvældende, at man i slutningen af maj og starten af juni måtte sige nej til 300-400 kuverter om dagen til mad ud af huset, alt lige fra selskaber, take away, studentergilder etc. Derfor er han nu i gang med at åbne et nyt køkken i Hørning til mad ud af huset. Det skal både være en forretning i sig selv og levere til Camillas Diner og Restaurant Skanderborg Golf ved spidsbelastninger.
Han ved godt, at et spisested på Skanderborg Golf Klub kan være et vanskeligt forretningsområde. Han ser imidlertid en fin symbiose mellem de to steder ud fra den betragtning, at jo bedre det går golfklubben, jo bedre for restauranten - og omvendt. Og det smitter af på Camillas Diner.
»Så bare restauranten her går i 0 er jeg tilfreds. Det er en kundegruppe, som jeg også har i Camillas Diner, så det vil jeg kunne mærke her.«
Erik Krejbjerg er i øvrigt både passioneret golfspiller, sponsor og medlem af golfklubben.
Ny køkkenchef
Erik Krejbjerg ansatte 1. juni Peter Jensen som køkkenchef i Restaurant Skanderborg Golf. Han kommer fra en stilling som slagtermester i SuperBrugsen i Mårslet igennem en årrække.. Peter Jensen er faldet rigtig godt til, ikke mindst takket være fælles humor og samme indstilling til tingene som Erik Krejbjerg.
»Ja, det er faktisk som om, vi har kendt hinanden i mange år,« smiler Erik Krejbjerg, der trygt overlade det fulde ansvar for spisestedet til Peter Jensen.
Peter Jensen understreger, at han uanset hvor han er ansat, altid engagerer sig med hud og hår og altid sætter barren for god service højt.
»Jeg ser det som mit eget, og jeg elsker at gøre kunderne tilfredse.«
Efter en hektisk sommer ser han nu frem til at få lidt mere fritid sammen med sine fire børn og sin kæreste. Og så skal cyklen smøres og gøres klar til langture igen. For fire år siden cyklede han til Paris ved en indsamling for hospitalsklovne, og han havde derefter trænet op til og kvalificeret sig til Cross America, en tur på cirka 5000 kilometer. På grund af stort arbejdspres og derefter corona måtte han imidlertid udskyde turen.
»Og så kom jeg i vejen,« bemærker Erik Krejbjerg med et skævt grin.
Nye tiltag
Umiddelbart efter overtagelsen indrettede Erik Krejbjerg en betjeningsfri kiosk, der er åben døgnet og året rundt. Her har kunderne via en facescanner adgang til køb af sandwich, øl, sodavand, is etc. Man kan også indgive særlige bestillinger til afhentning her.
Restauranten er desuden blevet gradueret som nærmere et spisested end en egentlig restaurant. Det vil sige, at man selv henter maden ved skranken og efter spisningen rydder af og spritter af. På menukortet er der både lune og kolde retter, og jævnligt dukker der særlige golf-designede kreationer op, for eksempel ’golfskud’.
Restauranten er desuden begyndt at spille sammen med selve golfklubben omkring særlige matches og event. Det er blandt andet Halloween Golf i samarbejde med Radio Go!FM, par-3 golf i sensommeren og ny fredagsbar med udfordringer til både øvede og uøvede golfere. Fremadrettet bliver der desuden ’Ja tak’-tilbud, vinsmagning, ginaften, gourmetaften og julefrokost.