Nørre Djurs HK må vinke farvel til økonomisk indsprøjtning

Besøgstallene til koncerterne torsdag og fredag i sidste uge kom aldrig helt op at ringe. Håndboldklubben i Glesborg med tråde langt ud i lokalområdet er dog klar igen i 2022 med det gamle koncert-koncept.

Artiklens øverste billede
Nørre Djurs HK er klar i slotsparken på Meilgaard igen i 2022 - nærmere bestemt 22. juli.

Kulturen og fællesskabet er unikt i Nørre Djurs HK.

Derfor går man heller ikke i spåner over, at sidste uges to koncertarrangementer i slotsparken på Meilgaard ikke samlede tilpas nok med koncertgængere til, at Nørre Djurs HK får en økonomisk saltvandsindsprøjtning til glæde for klubbens mange ungdoms- og breddespillere.«Vi kom godt igennem sidste uge med et par gode koncerter. Desværre var besøgstallene ikke helt så store, som vi havde håbet,« siger Henrik Elkjær, mangeårige engageret mand på alle mulige niveauer i Djurslands dygtigste håndboldklub.

Han forklarer det svigtende billetsalg med »hård konkurrence fra en masse private arrangementer med runde fødselsdage og bryllupper«, som det nu er blevet muligt at afholde i takt med, at der er blevet slækket på corona-restriktionerne.

»Det er også ret tydeligt, at der fortsat er mange som stadig er lidt tilbageholdende med at tage til en koncert, fordi der fortsat er nogle restriktioner som skal overholdes,« siger Henrik Elkjær.

Fint helhedsindtryk

Alligevel understreger Henrik Elkjær, at det var to »helt fantastiske aftner, og alle har været vildt begejstrede.«

Økonomisk håber Nørre Djurs HK, at indtægter og udgifter kommer til at balancere.

»Men selvfølgelig drømte vi om mere,« erkender han.

Vi kom godt igennem sidste uge med et par gode koncerter. Desværre var besøgstallene ikke helt så store, som vi havde håbet

Henrik Elkjær


Torsdag var det Johnny Madsen og Gasbox, der gav den gas fra scenen. Her var der cirka 600 gæster i slotsparken, deriblandt sponsorer og frivillige.

Fredag sneg antallet af gæster sig op over det dobbelte, men der var fortsat langt til, at de røde lygter blev tændt. Queen of Denmark og hovednavnet Lars Lilholt Band var dog ikke til at slå ud.

»Vores mange gæster, der har fast tradition med at komme på Meilgaard, kunne begejstret følge med i Lilholts mange klassikere og gode sange. De leverede virkelig godt, og man kan se på alle de mange roser på vores facebook-side, at folk var meget tilfredse med endelig at komme ud igen,« noterer en tilfreds Elkjær.

Over 200 hjælpere

Til hjælperfesten forleden holdt håndboldformand Karen Magrethe Fogh sin årlige takketale for de mere end 200 hjælpere, som i 2021 har bidraget til de to årlige Nørre Djurs HK arrangementer, loppemarked og Meilgaard koncert. Begge måtte grundet coronaen pilles af plakaten i 2020.

»Karen Magrethe havde kæmpe ros til alle for veludført arbejde. Hun gav også udtryk for, hvor vigtigt det er med det Nørre Djurs HK DNA, som vores klub bygger på, hvor alle hjælper hinanden på tværs, og som er så afgørende for, at vi kan levere disse events og gode oplevelser til vores lokalområde,« siger Henrik Elkjær.

De, der har været tæt på klubkulturen i Nørre Djurs HK ved, at det ikke er øregas med et særligt Nørre Djurs HK DNA.

I Glesborg og omegn trækker de på fælles hammel og bidrager med, hvad man nu kan. Her er det ikke den enkelte, som nødvendigvis skal have striber på ærmet, men samtlige.

2022 i gammel stil

Årets koncertoplevelse har kun givet Nørre Djurs HK ny inspiration til at fortsætte traditionen med en sommerkoncert på Meilgaard.

Næste år er håndboldklubben tilbage med det vanlige setup med koncert på Meilgaard Slot fredag 22. juli med Lars Lilholt Band som hovednavn, lover Henrik Elkjær.


Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.