Kyllinger kommer på spyd

Kyllinge Ekspres åbner i John Frandsens tidligere lokaler på Østergade i Hammel

Artiklens øverste billede
Ole Pedersen har forstand på spydstegte kyllinger, han har hjulpet de to fætre Feyzullah og Mustafa Tamer igang med Kyllinge Ekspres i Hammel. Foto Kian Johansen

Alt er nyt hos Kyllinge Ekspres, der åbner onsdag 31. august.


"Det eneste vi ikke har rørt ved, er loftet," fortæller Mustafa Tamer, der sammen med sin fætter Feyzullah Tamer åbner deres butik, hvor de sælger spydstegte kyllinger, pommes frites og salat til.

Maskinen der spydsteger kyllingerne er splinterny, gulv, ståldiske og håndvaske er nyopsatte. Og inde bagved er indrettet yderligere et køkken.

"Der laver vi salaten, for vi vil ikke blande bakterier fra kyllingerne og det andet mad," fortæller Mustafa, der er udlært plastmager på Wavin. Han og fætteren har før haft pizzariaer i Skive, Resenbro og Brædstup, så de kender begge til madbranchen.

Kyllinge-idé fra Silkeborg

Nu vil de sælge kyllingerne fra deres hjemby, Hammel.

Ideen opstod, da de gik tur i Silkeborg og skulle have noget at spise. Det blev en mør, saftig spydstegt kylling og så blev de to ansatte på Wavin enige om at det også kunne gøres i Hammel.

Med god hjælp og gode opskrifter fra Ole Pedersen, der forhandler de maskiner der spydsteger kyllingerne gik de i gang. Resultatet åbner 1. september.

De to fortsætter med deres jobs på Wavin, men vil holde åbent 16.00-21.00, foreløbigt alle ugens dage.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.