I nyt bageri kan du kun købe én ting: Kanelsnegle
Mikrobageriet Cinnamums laver udelukkende kanelsnegle. Til gengæld kan man købe dem i mange varianter.

Mel, mælk, gær, sukker og kanel.
Mere skal der egentlig ikke til for at bage en kanelsnegl, men man kan jo også være lidt mere eventyrlysten, når man alligevel er i gang.
Det er 34-årige Emiliya Blicher-Jepsen, der netop har åbnet mikrobageriet Cinnamums i Odense. I bageriet er der én ovn, hvori der kun bliver bagt én ting: kanelsnegle.
Man kan, selvfølgelig, få en klassisk kanelsnegl i bageriet, men man kan købe også kanelsneglene i overraskende varianter som »Piña Colada«, »banan og hasselnødder« og »mascarpone og kaffe.«

Skal være noget særligt
Emiliya Blicher-Jepsen har én ansat, og den lille ovn i Cinnamums kan maksimalt bage 250 kanelsnegle om dagen.
»Jeg håber, at det bliver et af de bedste bagerier i Odense, men jeg har ikke store planer med Cinnamums. Hvis det bliver populært, skal jeg have flere ovne og ansatte, men det må aldrig blive en masseproduktion, for det skal fortsætte med at være noget særligt,« siger Emiliya Blicher-Jepsen til Fyens Stifttidende.
Til at starte med bliver der bagt 70-100 kanelsnegle om dagen i Cinnamums, skriver mediet.
Emiliya Blicher-Jepsen læser innovation og entreprenørskab på UCL i Odense. Cinnamums udgør både Emiliya Blicher-Jepsens bachelorprojekt og praktikplads.
Cinnamums åbnede 23. juni.

sb