Udnyt dit potentiale og nå dine drømme med Co:Acts mindset kurser og coaching

Birgitte Ahlman har skabt et unikt univers, hvor man med metakognitive kompetenceudviklingsforløb kan udvikle sit mindset til at blive mere fokuseret og resilitent. Med Co:Act hjælper hun virksomheder og privatpersoner med at opnå højere trivsel, større succes og bedre præstationer

Artiklens øverste billede
Foto: Birgitte Ahlman, som har skabt konsulent og rådgivningsfirmaet Co:Act

For at kunne præstere og trives optimalt, privat og på arbejdspladsen, er det vigtigt at have en stærk og robust psyke. Det er vigtigt at lære at blive bevidst om sine negative tanke- og adfærdsmønstre, så man bedre kan tackle dem, og de ikke kommer til at spænde ben for ens præstationer og glæde i hverdagen. Men det kan være svært at vide, hvordan man selv håndterer dem, og hvordan man bedst muligt kan udvikle et stærkere, mere handlekraftigt og robust mindset. Derfor har Birgitte Ahlman startet konsulent- og rådgivningsvirksomheden Co:Act, som netop coacher og rådgiver både virksomheder, atleter og private i at navigere i tankerne for at få et større fokus, bedre selvtillid og kunne skabe bedre præstationer. 

Unikke metakognitive kompetenceudviklingsforløb

Birgitte Ahlman har ikke selv kunnet finde gode forløb i Danmark, hvor man kan udvikle sine kompetencer til at kunne trives og præstere bedre på arbejdet – uden at man nødvendigvis skal gå i stå og grave i fortiden. Derfor har hun taget sagen i egen hånd og skabt en proces, hvor man med kompetenceudvikling kan udvikle sit mindset til at blive mere fokuseret og resilient. I firmaet Co:Act tilbyder hun coaching, erhvervsrådgivning og metakognitive kompetenceudviklingsforløb, som hjælper andre med at kunne præstere deres bedste gennem hele deres arbejdsliv og samtidigt have en god trivsel og et stærkt mindset. Med afsæt i sin omfangsrige ledelse- undervisnings- og coachingerfaring og sin viden som bl.a. metakognitiv stresscoach og mindsettræner har hun skabt et univers med veldokumenterede metoder, som baner vejen til høje præstationer, succes og trivsel.

Mental træning skaber mere succes på arbejdspladsen

Med virksomheden Co:Act har Birgitte Ahlman blandt andet udviklet et særligt mindset træningsforløb. På kurset i mental træning bliver du taget gennem forskellige metakognitive metoder, øvelser og teknikker, som skaber øget motivation og selvtillid og udvikler dig mentalt, så du bedre kan udfri dit fulde potentiale i dit arbejdsliv. Her kommer du til at arbejde med at blive mere bevidst om dine negative tanke- og adfærdsmønstre, så du bedre kan håndtere dem, når de kommer. Det skaber en større robusthed, sådan at du bedre kan navigere i pres, udfordringer og stress på arbejdspladsen. Samtidigt vil du opleve at få et øget fokus og en bedre koncentrationsevne, fordi du lærer at fokusere på dét, der er det vigtigste lige nu og ikke lade dine negative tanker stå i vejen. Udover kurset i mental træning tilbyder Co:Act blandt andet også erhvervsrådgivning, coaching og hjælp til, at virksomheder kan forberede sig på fremtiden og kan opbygge fokus og resiliance, der er tilpasset det hurtigt skiftende forretningsmiljø. 

Tag magten tilbage til dig selv og få et robust mindset

For Birgitte Ahlman er det vigtigt, at du lærer at tage magten tilbage til dig selv. Hun mener ikke, at virksomheder skal være ansvarlige for deres medarbejderes mentale trivsel, men at de i stedet kan støtte medarbejderne til selv at være det. I bogen ’Du har magten – skabelsen af et fokuseret og resilient mindset’ giver hun dig opskriften, som gør det muligt at lære at navigere i dit indre liv, så du kan skabe den bedst mulige trivsel, fokus og præstationsevne for dig selv– både privat og i dit professionelle liv. Samtidigt deler hun i bogen konkrete bud på, hvordan man som virksomhed kan sørge for at skabe de bedst mulige rammer for, at medarbejderne kan få succes og trives på arbejdspladsen. Hun mener netop, at det er synergien mellem virksomhedens visioner og menneskerne i virksomheden, der skal styrkes for at skabe gode præstationer, fokus og resilience hos begge parter. På Co:Acts webshop kan du finde Birgitte Ahlmans bog ’Du har magten – skabelsen af et fokuseret og resilient mindset’.

Foto: Nykøbing Falsters ligahåndboldhold, som er blevet undervist af Co:Act

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.