Få professionel rådgivning fra en uvildig pensionsmægler

Artiklens øverste billede

Er du sikker på, at din nuværende pension er fuldt ud optimeret, eller tror du mon, at den kan forbedres? Det kan være svært at vide. Men professionel rådgivning fra en uvildig pensionsmægler kan hjælpe dig. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, og hvordan deres services kan guide dig igennem pensionsjunglen.

Bliv uddannet i din egen pensionsordning

APC Forsikringsmæglere er på en mission om at gøre pensionsrådgivning så forståeligt som muligt. Du kan derfor sagtens betragte et møde med APC som en lille uddannelse i pension, hvor du får stor indsigt i markedet og produkterne, så du kan træffe beslutningerne, der er mest gavnlige for din pension.

Deres dygtige pensionsrådgivere sørger for, at du forstår din egen pensionsordning til fulde - og det gælder uanset, om du vælger at blive kunde hos dem eller ej.

APC rådgiver danskere om deres pensionsopsparing, og de ønsker ligeledes, at du træffer beslutningerne med mest mulig viden i bagagen. Af den grund vil de også gerne tilsidesætte den nødvendige tid, så du er tryg ved at træffe dine egne beslutninger i forhold til investeringen af din pension.

Dertil kommer, at et møde med APC faktisk er 100% uforpligtende, så det kan i høj grad være fordelagtigt for dig at booke et møde med dem. Vidste du, at to ud af tre pensionstagere får flere penge til dem selv, når de går på pension efter et møde med APC? Og hver tredje får faktisk gratis rådgivning, såfremt APC anslår, at deres nuværende pension allerede er optimeret og den mest gavnlige for dem.

Således kan du være sikker på, at hvis du vælger APC som din pensionsmægler, så sidder de på samme side af bordet som dig, hvor de varetager dine økonomiske interesser. Så kan du nemlig få den pensionsordning, der imødekommer dine ønsker. Denne slags uvildig rådgivning er blot én af fordelene ved at være kunde hos APC.

Man kan jo egentlig sige, at jo bedre APC er til deres arbejde, jo flere penge får du til rådighed, når du engang skal på pension.

Bag om APC Forsikringsmæglere

APC Forsikringsmæglere er den største pensionsmægler i Danmark, og de blev stiftet med et bestemt formål, nemlig at guide danske lønmodtagere igennem pensionsjunglen med henblik på at optimere deres pensionsordninger. APC har fundet et hul i markedet, så de kan tilbyde ydelser og services, som danskerne tidligere har efterspurgt.

APC Forsikringsmæglere tilbyder udelukkende pensionsrådgivning, der er faglig, kompetent og 100% uvildig. Måske spørger du, hvordan deres rådgivning kan være uvildig? Men det kan den, da APC ikke er bundet af hverken banker eller andre pensionsselskaber. De er således ikke afhængig af, at du absolut skal vælge en bestemt løsning.

Det sker desværre ofte, at den pensionsrådgivning som mange banker og pensionsselskaber tilbyder ikke er uvildig, da de gerne vil sælge deres egne produkter og løsninger. Af den grund viser de dig ikke nødvendigvis, hvilke andre produkter, der er gavnlige for dig - det vil jo være en dårlig forretning. Sådan tænker APC slet ikke om pension, og det kommer dig til gode.

Man kan sige, at APC sidder på samme side af bordet som dig, hvor dine interesser er i centrum, så du får mulighed for at finde frem til dén pensionsordning, der er mest gavnlig for dig. Det eneste, der interesserer APC er blot, at du er tilfreds med deres rådgivning. Du har derfor rigtig gode forudsætninger for at optimere din pensionsordning, så den er klar til, når du engang skal på pension.

Vil du gerne vide mere om, hvem APC Forsikringsmæglere egentlig er? Så kan du blot følge linket til deres profil på LinkedIn, hvor du blandt andet kan se mulige jobåbninger.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.