Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Mistænkeligt så lang tid politiet er om Naturstyrelsens dyremishandling på Mols

Artiklens øverste billede
Flemming Kattrup. Foto: Jan Dagø

»Enhver landmand eller dyreholder, der forøver dyremishandling, blir omgående idømt en stor bøde og tit fængselsstraf.

Hvis det står til troende her, så arbejdes der intenst hos de ’højere magter’ på en udvikling, der totalt frikender Peter Brostrøm og Naturstyrelsen, og i stedet trylles en ”undersåt” frem til skafottet.

At ’stat’ skal dømme ’stat’ er en parodi.

Skulle dette forehavende lykkes, må kommende dyremishandlere vejre morgenluft, for så har landmanden vel staldkarlen, der så må undgælde og ta’ den store bøde og fængselsstraffen. Og inden straffen udmåles skal han da bare, som Naturstyrelsen, oprette en personalesag mod karlen. Så går alt politiarbejde åbenbart i stå. - Forstå det, hvem der kan. Men man tænker sit!

For uindviede en mistænkelig udvikling, der skaber grobund for, at vendingen: »Politiet, din ven og hjælper«, så ikke er gældende for alle. Her må de ha’ et forklaringsproblem, at man her giver Naturstyrelsen tid til at udtænke måder, så statsorganisationen NS ansvarsfriholdes. For borgerne virker det som et samarbejde eller råddenskab af første klasse

Umiddelbart efter afsløringen af den grufulde dyremishandling, gik jo ellers en tilsyneladende knust Peter Brostrøm i flyverskjul, og hans øverste chef, administrerende direktør for Naturstyrelsen, Peter

Ilsøe, måtte brødbetynget erklære muligheden for ”medarbejderkonsekvenser”, når det hele var blevet gjort op. Bemærk timingen: »NÅR det hele ….«. For nu har man (fået tid til) at sætte en personalesag i gang mod en ansat i NS Kronjylland i håbet om/arbejde for selv at gå fri.

Vi nærmer os vist igen en drejning, hvor tiltroen til politiet falder.

Efter ulykken ved Sletterhage, hvor Naturstyrelsen fralagde sig ethvert ansvar, en lidt lignende ’oplevelse’ med politiet. Her blev en almindelig, let aldrende, politiassistent fra Randers sammen med en juridisk bisidder beværtet på over en times kaffesnak to steder under opklaringsarbejdet. Først hos undertegnede og dernæst hos den ved kvieoverfaldet stærkt tilskadekomne Merete Brix, og begge steder med en udmelding om, at der vist var noget helt galt i forløbet.

Efter få dage kom så den højst besynderlige politiassistent-afgørelse, der lød på, at der intet var at komme efter fra politiets side!

Dette var så efter en ligeledes kop kaffe hos Peter Brostrøm, Naturstyrelsen Kronjylland, forstås.

Der var kaffen åbenbart af bedre kvalitet.

At klage til Statsadvokaten er som at klage over politiet til politiet. Også her dukker der lidt pot-og-pande-tanker op, og at dyrlæge Jens Kristoffersens sønderlemmende afsløringer om Molslab blot blev negligeret og ’henlagt’ ja gudhjælpemig AFVIST er svineri og gør ikke tilliden til politiets upartiskhed bedre.

Hvor langt kan vi komme ud i en eventuel mistillid til, at ordensmagten altid er DIN ven?«

Ingen kommentarer

Lokalavisen har fremsendt Flemming Kattrups debatindlæg til både Peter Brostrøm, Naturstyrelsen Kronjylland, og Østjyllands Politi, men anmodning om en kommentar.

Peter Brostrøm svarer følgende pr. mail:

»Naturstyrelsen er sigtet i sagen og styrelsen har ingen bemærkninger til politiets igangværende arbejde.«

Jakob Christiansen, Kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi svarer ligeledes pr. mail:

»Vi ønsker ikke at kommentere på indlægget.«Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.