Mike slap med skrækken

Mike Paulsen tvivler ikke på sejren mod Skive, selvom han selv må se kampen fra tribunen efter et sammenstød mod Anders Zachariassen

Artiklens øverste billede
Mike Paulsen går med al sandsynligvis glip af de første par kampe i 2014 efter et sammenstød med Anders Zachariassen på træningsbanen. #Detersnartsommer. Foto: Mikkel Hansen

Mike Paulsen har armen i en slyngel, da Lokalavisen møder den 21-årige playmaker i Skansen. Et sammenstød med en holdkammerat har nemlig sendt ham på skadeslisten.

Mike Paulsen, der har halvandet år tilbage af sin kontrakt med klubben, indledte håndboldkarrieren som dreng i Vidar Håndbold, og efter et ophold i Skanderborg, kom han til SønderjyskE i 2011.

Martin Kærgaard vil gerne spørge dig om @mikepaulsen23 er SønderjyskE's officielle Instagram-profil? (Instagram er et socialt netværk, hvor man kan dele billeder med hinanden, red.)
Nej, det er det ikke, men det kan det da godt blive. Jeg tager mange billeder med telefonen, som jeg deler på nettet, og der er da mange gode mellem. Jeg har faktisk lært Andreas Toudahl at komme på Instagram, og han blevet en mester til hashtag (emneord der knyttes til billederne, red.). Det er bedste er #detersnartsommer.

Du kom til skade i går (mandag i sidste uge, red.); hvad skete der?
Jeg var i duel med Anders Zachariassen og kommer på kant af ham. Jeg bliver tacklet og falder. Jeg lander på skulderen, og han lander ovenpå mig, og jeg kan mærke med det samme, at der er noget galt. Jeg håbede bare det bedste; at kravebennet ikke var brækket.
Det var den heldigvis ikke. Da jeg kom på skadestuen og blev røntgenfotograferet, fandt jeg ud af, at det ‘kun' var gået af led. De sagde, at jeg var heldigt, fordi det er sjældent, at det ikke brækker i den situation.
Hvis kravebennet var brækket, havde jeg været ude resten af sæsonen. Nu er jeg ude et par dage til en måned afhænggig af min smertetærskel.

Hvor høj er din smertetærskel?
Jeg er ikke én, der sidder og græder over småting. Jeg må dog indrømme, at da jeg hørte kravebennet var gået af led, troede jeg, at det skulle sættes på plads med det samme. Jeg frygtede lidt, at der kom fire mænd for at hive i mig. Det skal åbenbart falde på plads af sig selv, men ingen ved helt hvornår. Det ser lidt sort ud med hensyn til at spille med mod Skive, men jeg håber.

Skaden kommer vel på et lidt træls tidspunkt, hvor du var begyndt at spille dig mere ind på holdet?
Ja, personligt har jeg været glad for den sidste periode i efteråret, selvom vi holdmæssigt ikke har opnået de resultater, som vi ville. Jeg har fået spilletid og tillid, og det har givet mig rigtig meget. Det har været lækkert.

Du har ventet længe på chancen. Hvordan har det været?
Det er hammersvært. Det er noget, som man skal arbejde med. Man lærer det efterhånden - og så alligevel ikke. Derfor er det jo superfedt at komme ind og gøre det godt for holdet.
Der har altid været hård konkurrence på min plads, for klubben har altid haft tre playmakere, og jeg er oppe mod to gode af slagsen, som jeg kan lære meget af.
Jeg føler selv, at min gode udvikling kan fortsætte, og jeg vil i hvert fald gøre alt for at levere på holdet. Jeg føler selv, at der er et stort udviklingspotentiale.

Hvad skal du udvikle?
Jeg arbejder på at få en hurtigere skudafvikling, og derudover arbejder jeg generelt med min hurtighed på banen.

Det fungerede ikke optimalt for jer i december. Hvad skete der?
Det var en hård måned, hvor vi kommer ind i en dårlig stime. Især den uafgjorte kamp mod Ringsted i begyndelsen af december gav en lidt trykket stemning. Vi blev måske lidt bange for at tabe. Vi mødte også en del gode modstandere.
Vi har ikke vundet længe, så vi sulter efter to point. Nu møder vi mange af de hold, der ligger under os på hjemmebane, og så skal der sættes nogle point på kontoen.

Har de mange skader i truppen påvirket jer?
Nej. Det er altid ærgerligt med skader, men det har ikke været udslagsgivende. Primært er jeg bare ærgerlig på deres vegne, for det er ikke sjovt at sidde udenfor. Heldigvis er Kasper Køser blevet klar, og ham glæder jeg mig til at se.

Hvordan går det mod Skive?
Det bliver en kanonfed kamp, selvom jeg desværre næppe bliver klar. Det er vores første hjemmebanekamp efter en lang pause, og vi håber på mange tilskuere. Det bliver en fighterkamp, for Skive kæmper altid røven ud af bukserne, men vi vinder. Vi er et bedre hold og på hjemmebane, så vi favoritter.
Skive er måske en hård modstander, men i kraft af hjemmebanen får vi en ekstra mand på holdet, så jeg er ikke i tvivl om, at vi vinder den kamp.

Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?
Jeg er i gang med min uddannelse som finansrådgiver med speciale i forsikringer. Jeg har bestået alle eksamener, så nu mangler jeg bare det sidste af min praktiktid hos Sønderjysk Forsikring. Der er jeg færdig til maj, og jeg håber, at jeg kan bliver der efterfølgende.

Er du så forsikret mod et kraveben, der går af led?
Haha, det giver vist ingen erstatning, medmindre det er permanent. Men jo, jeg er godt forsikret, selvom det er svært som håndboldspiller. Derfor har jeg, som de fleste andre håndboldspillere, en ulykkesforsikring ved et engelsk selskab, der er specialister i at forsikre sportsfolk. Den er lidt dyrere end en almindelig forsikring, men det er et område, som jeg ikke vil spare på.

Hvem vil du stille et spørgsmål?
Henrik Storm Pedersen har lige fået en ny tatovering på overarmen. Jeg vil gerne vide, hvad den betyder for ham.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.