Repræsentations-debat

Artiklens øverste billede
Kent Hedemann Kristensen er spidskandidat for Liberal Alliance i Fredericia.

Af Kent Hedemann Kristensen Spidskand. Liberal Alliance
LÆSERBREV: Jeg henviser til den artikel i Fredericia Lokalavisen d. 10. September, der omhandler byrådets overforbrug på repræsentationskontoen.
I artiklen med Lars Ejby og Mads Lund undgår, de to herrer, behændigt, at tage stilling til det amoralske i, at vise en borgmester døren for, at lave fejl i 10.000,- klassen. For selv, få år tidligere, at have spist og drukket for 38.241,- til en budgetmiddag, hvor der bl.a. indgik cocktails og 40 flasker vin. Et arrangement der nu er skabt tvivl om, i virkeligheden var en budgetmiddag, som påtrykt på bilaget, eller om det i virkeligheden var en fest, med deltagelse af byrådsmedlemmernes partnere.
Mads Lund og Lars Ejby undlader endvidere, at tage stilling til om det er i orden, at drikke rødvin til kr. 495,- per flaske, med senere tilhørende spiritus og efterfølgende tur i kælderbaren til et seminar for økonomiudvalget.
Mads Lund og Lars Ejby undlader endvidere, at tage stilling til om det er i orden at ødsle kr. 73.919,- væk på et andet budgetseminar.
Er det i orden at indtage alkohol til seminarer, hvor der skal tages vigtige beslutninger i milliard kroners klassen?
Af ét af bilagene fremgik i øvrigt, at Lars Ejby der fremturer for, at forsvare dette uvæsen, lod skatteyderne betale for, at rense sit værelse pga. tobaksrygning. Mener Lars Ejby også at dette er i orden, eller vil han få bragt forholdet i orden og selv indbetale beløbet til den trængte kommunekasse.
Mads Lund og Lars Ejby forholder sig heller ikke til de betydelige omkostninger skatteyderne må bære for, at byrådsmedlemmerne og familie kan deltage i gratis venskabsrejser til udlandet. Omkostninger der ikke mindst slår igennem når Fredericia, her i byen, skal gengælde ”venligheden” og bekoste gratis hotelovernatning og beværtning i flot stil.
Jeg har, til nu, bevist ikke gået i efter enkelt personer fordi jeg ønsker, at skære ned på alle unødvendige omkostninger og ikke ende op i en ufrugtbar persondiskussion. Jeg har ved, at investere et antal timer, med næsen nede i kommunens bogholderi, fundet rigtigt mange forhold der ser kritisable ud. For at spare kommunen for penge har jeg kun søgt ”dyb” aktindsigt i få sager, der alle viste sig, at indeholde kritisable forhold, i større eller mindre grad.
De forhold som Lars Ejby og Mads Lund beskæftiger sig med er alene nytårsmiddagene, som jeg også tidligere har givet udtryk for, i sig selv, ikke er alarmerende, men dog bør stoppes set i lyset af en række af kritisable begivenheder.
Som jeg gentagne gange har sagt, nyder jeg gerne selv et glas rødvin, for egen regning. Vi befinder os i en tid, hvor regningen for mange års dårlig forvaltning af kommunens økonomi, nu lander hos Fredericias borgere, derfor er det tiden, at stoppe alle unødige omkostninger til middage, rejser og vin. Jeg håber hele byrådet vil stå bag en sådan rimelighedsbetragtning. Jeg ville ønske, at vi fik fokus på det faktum, at Fredericias økonomi er nu så dårlig, at vi er tæt på at blive sat under administration. Byen har lige fået tildelt statslig fattighjælp og et stort nødlån for, at kunne overleve økonomisk. Der vil nu blive skåret hårdt ned på serviceniveauet, overfor alle der, har hjælp behov.


Lokalavisen Budstikken har givet Lars Ejby Pedersen og Mads Lund mulighed for at svare på Kent Hedemann Kristensens indlæg.
Hverken Lars Ejby Pedersen eller Mads Lund ønsker at kommentere på indlægget.


Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.