Ny sæson starter i Herfølge GF

Artiklens øverste billede
Børneholdet i aktion. (Arkivfoto: Torben Holmelund).

GYMNASTIK: Herfølge Gymnastikforening er klar til en ny, spændende sæson. Holdene starter i uge 36 – fra på mandag den 5. september.

I Herfølge-Hallen er der gymnastiktilbud for børn og unge i alle aldre. Både Tumlegymnastikholdet og Forældre/børn-holdet for de allermindste børn og deres forældre træner i Herfølge-Hallen. Når børnene er store nok til at ”gå solo” (fra 3-4 års alderen) rykker de op på Mix 3-5 år eller Hop og Dans for piger 3-4 år.

For de lidt større børn er der tilbud om rytme og dans på Rytmepiger 6-8 år og Rytmepiger 11-16 år. Man kan også gå til springgymnastik og prøve en masse redskaber på Piger 6-9 år eller Drenge- og pigespring fra 9 år og opefter.

På Hastrupskolen er der ligeledes tilbud om leg og sjov for de yngste. Her findes Fræserne 3-5 år og Glad motion med leg 5-7 år, hvor vægten lægges på rytmik og musik, leg og gymnastik med store og små redskaber.

Børnenes motoriske udvikling skal fremmes, leg og socialt samvær skal sættes højt, men man skal først og fremmest have det skægt. På denne skole er der også tilbud om fede rytmer og seje showagtige trin for de lidt større piger på Rytmerotter 7-10 år.

Hvis man er en dreng eller pige i alderen 5-7 år og gerne vil gå til gymnastik, er der også alle tiders tilbud på Holmebækskolen. Her træner Børne Mix om mandagen i hallen, og der er masser af plads til, at alle kan få en festlig time med leg, rytmer og masser af redskaber.

Populær pilates og motionscocktail

Igen i år udbyder Herfølge Gymnastikforening pilates, hvor krop og åndedræt trænes effektivt og harmonisk hver tirsdag i Herfølge-Hallen. Når man bruger energi, får man mere energi.

For de unge og de voksne er det vigtigt af få forbrændingen op, men også at styrke musklerne og øge kondien. Til dette formål har Herfølge Gymnastikforening Cocktailholdet som træner i Herfølge-Hallen om mandagen. Holdet har skiftende instruktører for at sikre masser af variation.

Traditionelle voksenhold

En god gammel gymnastikforening opretholder også traditionerne på behørig vis. Foreningen har i en årrække haft et motionsherrehold, som trænes af Sonja på Herfølge-Hallen. Dette hold har træner igen i år i 1½ time om mandagen, så der er god mulighed for at trimme formen.

Men gymnastiktraditionen indeholder også opvisningsgymnastik: På Jettes Quindehold om tirsdagen på Hastrupskolen har man ud over effektiv grundtræning også udfordringer for hjernen, idet holdet træner frem mod et par opvisninger. Det er endvidere et meget socialt hold, hvor der også er plads til at more sig.

De ældre har også brug for at få styrket kroppen og forbedret balancen og koordinationsevnen. Til dem har Herfølge Gymnastikforening 2 gode tilbud: Aktive Ældre i Herfølge-Hallen og Ældregymnastik i Hastrupparkens Kulturhus. På begge hold lægger man også meget vægt på at få rørt lattermusklerne, og det er naturligvis et tilbud til både kvinder og mænd.

Årets nye tiltag: HG-kortet

For dem, der sætter pris på god, uforpligtende motion, er der 3 forskellige tilbud, som kan kombineres, idet man betaler pr. gang eller med HG-kortet, som er et ”klippekort”, der kan købes på holdene.

Man har således mulighed for at benytte samme kort som betaling for Zumba i Hastrup om tirsdagen, Soft Hop-Shop i Herfølge-Hallen om onsdagen eller Mave-baller-lår i Herfølge-Hallen om lørdagen. På disse 3 hold skal man ikke tilmelde sig på forhånd, men blot møde og betale kontant for en time eller for et HG-kort.

Du kan finde yderligere oplysning om holdene og/eller tilmelde dig og betale on-line på foreningens hjemmeside www.herfoelgegymnastikforening.dk. Her finder du også telefonnumre og mailadresser til instruktører og bestyrelse, så du kan kontakte dem, hvis du har spørgsmål til holdene.
Endelig kan du også møde op den første træningsdag på holdet og tilmelde dig.

Skulle det ske, at et hold bliver overtegnet, er det de først tilmeldte, der sikrer sig plads på holdet - ”først til mølle”-princippet.

Vil du vide mere om foreningens mange, gode tilbud, er du meget velkommen til at kontakte gymnastikudvalget v/ Jette Nielsen, tlf. 5666 3713 eller e-mail jeni@webspeed.dk.

pm

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.