Varebil mod lastbil på Køge Bugt Motorvejen

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 2. september kl. 07.00 til lørdag den 3. september kl. 07.00.

Artiklens øverste billede

GREVE: En varebil blev lørdag morgen kl. 05.11 påkørt af en lastbil i den nordgående retning på Køge Bugt Motorvejen ved Greve.

Der var fire personer i varebilen. En 25-årige mand fra Næstved, en 25-årig mand fra Glostrup, en 23-årig kvinde fra Glostrup og en 21-årig kvinder fra Svebølle. Tre af disse blev indlagt på Rigshospitalet med alvorlige skader.

Den fjerde i bilen, den 25-årige mand fra Glostrup, fik mindre alvorlige skader. Ingen skønnes umiddelbart at være i livsfare, oplyser politiet.

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen – Greve.
Fredag kl. 11.10 anmeldte en 37-årig kvinde fra Køge, at hendes mand forfulgte hende i en ladbil. På en frakørsel ved Greve C bremsede den 40-årig mand fra Køge ned og bakkede ind i den 37-årige kvinde.

Det lykkedes den 37-årige kvinde at fortsætte kørslen ad motorvejen mod København.

Kl. 11.35 standsede begge biler i Vestegnens politikreds.

Den 40-årige blev anholdt, og han sidder fortsat anholdt lørdag morgen, hvor politiets jurister vurdere, at han ikke skulle fremstilles i grundlovsforhør.

Sagen afgøres senere i retten.

Spirituskørsel – Køge.
Kl. 15.30 anholdt politiet en 45-årig mand fra Køge, der blev truffet kørende i bil på Ringstedvej i Lellinge. Den 45-årige var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.

Narkopåvirket bilist – Sydmotorvejen, Køge.
Kl. 18.37 anholdt politiet en 26-årig mand fra Næstved, der er narkopåvirket tilstand kørte bil på Sydmotorvejen. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.

Indbrud i villa – Lille-Skensved.
Kl. 19.18 fik politiet anmeldelse om indbrud på Naurbjergvej i Lille Skensved, hvor to personer løb fra en villa. En bil blev efterladt på stedet. De to personer blev overrasket af anmelder i huset, da familien kom hjem.

En hundepatrulje blev sendt til stedet, og kl. 19.45 anholdt politiet en 24-årig mand fra Slagelse og kl. 20.15 blev en 30-årig mand fra Gørlev anholdt. Begge sigtes for indbrud.

De to blev løsladt lørdag formiddag efter afhøring. Deres sag vil senere blive behandlet i retten.

Uro – Køge.
Kl. 23.09 fik politiet anmeldelse om, at en 15-20 personer var oppe at slås på Stationspladsen. Politiet var fremme kort efter, og der blev ikke set nogen stridende parter. Der var helt roligt, og det sammen var tilfældet med Køge Festuge, som specialgruppen i Køge kiggede på.

Spirituskørsel – Køge.
Kl. 22.50 anholdt færdselsafdelingen en 41-årig mand fra Brøndby Strand, der blev standset på Ringstedvej. Den 41-årige fik udtaget en blodprøve og løsladt efter afhøring.

Hærværk – Køge.
Kl. 01.08 fik politiet anmeldelse om knuste ruder på Søndre Molevej. en 25-årig mand fra Glostrup var i påvirket tilstand hoppet i vandet, og efterfølgende ville han ind for at få varmen. Den 25-årige blev anholdt og fik lov at få varmen i politiets varetægt, hvorefter han blev løsladt. Han var indstillet på at betale for de ødelagte ruder.

Overtrædelse af våbenloven – Køge.
Kl. 02.30 anholdt politiet en 16-årig dreng fra Køge, der sigtes for overtrædelse af våbenloven. Han blev truffet af politiet på Stationspladsen. Den 16-årige blev løsladt efter afhøring.

Drabsforsøg – Køge.
Lørdag kl. 03.41 fik politiet anmeldelse om skyderi på Ringstedvej ud for Ørum-Hansens Vej i Køge.

Personer affyrede flere skud fra en bil mod en sort VW Passat stationcar, hvori sad to mænd på 22 år og 20 år.

De to mænd, der er fra Køge og Tureby, blev ramt af flere projektiler.

De to mænd er begge indlagt på sygehus, og deres tilstand betegnes som kritisk. Begge er i forvejen kendt af politiet i forbindelse med andre sager.

Politiet mener, at der er tale om et personligt opgør.

Politiet efterlyser vidner, der har været i kvarteret omkring kl. 03.40, og som har bemærket biler eller andet, der kan relatere til sagen. 

Politiet vil også meget gerne høre fra andre personer, der har hørt om skyderiet på en eller anden måde. Ring til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114.

Politiet kan ikke oplyse yderligere om sagen i øjeblikket.

pm

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.