Mange argumenter mod betalingsring

Kommer oppositionen til magten efter valget, vil de anlægge en betalingsring rundt om København, som man skal betale en afgift for at passere. En afgift der for en bilist der pendler til København hver dag vil løbe op i 11.000 kr. pr. år.
Jeg har været pendler til København i mere end 20 år. I starten pendlede jeg i den kollektive trafik, men da familien voksede var det smartest for familien at vi fik en bil til, da vi bor i Borup, og endda på en mindre bondegård udenfor byen, som vil gøre det meget besværligt at køre med bus og tog.

Det er vores valg og det var væsentlig dyrere end at køre med tog og bus.

Min familie og jeg har valgt at bo i Borup - og her bli'r vi. Det er et lille åndehul tilpas langt fra København og alligevel herude hvor det er rigtig land. At vi skal betale ekstra i skat for blot at passe sit arbejde i København er himmeråbende urimeligt.

Det vil alligevel være helt umuligt at for den kollektive trafik at tilgodese os i randområderne så vi også kan blive glade for den offentlige trafik. Pengene vil primært blive brugt i København så der kommer mere Metro, S-tog og sågår måske også en letbane.

Jeg vil også være minder konkurrencedygtig i forhold til dem der søger job i København og bor der for de vil ikke kræve ca. 1.000 kr. ekstra pr. måned som jeg skal for at passere betalingsringen og passe mig arbejde.

Derudover er indgangsvinklen forkert. Det vil blot være starten på en række betalingsområder hvor det koster blot at køre til. Det er en forkert retning og minder om at fordi der er et område der for mange er attraktivt at komme til, så skal det beskattes at kommer derhen. Hvis du kan beskatte det er det, det værd, er mange politkeres dogme. Det er ikke min.

Derfor lad os beholde dynamikken i erhvervslivet og ikke lave fordyrende led for at passe arbejdet i København. Det med at have mure i en befolkning var noget der gik af mode i slutningen af firserne. En pesonlig stemme på mig vil være en stemme imod enhver betalingsring blot for at bevæge sig frit i Danmark. Det må da være det mindste man kan forlange.

Jeg delte hjemmebag ud i Viby i morges som var en fin succes. I morgen gælder det en anden station near Rolf Larsen. Jeg håber de vil tage lige så godt imod mig som de gjorde i Borup.

Dagen har ellers budt på - lad os bare sige det beskedent - en række udfordringer på jobbet. Det har krævet min udelte opmærksomhed et godt stykke af dagen. Min yndlingshustru har løbet DHL stafet i aften så jeg og Michelle har haft en god far og datter dag.

I morgen har en tøjbutik lovet at finde noget lækkert tøj til mig som vil gøre mig irresisteble blandt vælgerne. Jeg skal nok smide nogle billeder ud på facebook. Og så havde jeg et læserbrev i Dagbladet i dag.

Ellers vil den stå på mere face to face med de gæve borgere i Danmark. At føre valgkamp er noget af det bedste. Især når man får overbevist en tvivler. Jeg synes flere blandt mine politiske modstandere har smidt ydmygheden for opgaven, og begynder at fremlægge hvad de vil lave om hvis de kommer til magten - før de har fået den.

Jeg beholder min ydmyghed til valget er afsluttet den 15. september og jeg ved jeg så ikke ville have kunnet gøre meget mere med de midler og kræfter jeg har. Til gengæld vil jeg være dedikeret helt til kl. 20.00.

En leverandør til mig i virksomheden ringede til mig først på eftermiddagen og sagde følgende:

"Jeg må lige dele det her med dig. Jeg tog en af de mange test for at se hvor man skal stemme og du kom frem som den jeg er mest enig med. Hele 87 % var vi enige om".

"Det er ellers sjældent at folk er SÅ enige med mig og slet ikke os to", svarede jeg tilbage.

Han bor ikke i min valgkreds, men jeg er sikker på han stemmer Liberal Alliance Nordsjælland.

Bliv ven med mig på facebook: www.facebook.com/larsen.rolf

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.