Mordforsøg på Prindsen

Hotelværtinde rystet efter urigtig fallit-erklæring i københavner-blad

Artiklens øverste billede
Anette Huld blev chokeret, da Prindsen pludselig blev erklæret konkurs i et københavnsk blad. Hun håber nu at få fjernet virkningerne af den falske nyhed så hurtigt som muligt. (Foto: Erling J.)

Hotel Prindsen i Roskilde og dets ejere har været udsat for et – sikket uagtsomt - mordforsøg fra et københavnerblad, der pludselig forvekslede dem med en eller anden virksomhed nede i Næstved og skrev, de var gået konkurs.
Anette Huld, fik hurtigt dementeret den falske fallit på hjemmesiden hos Erhvervsbladet, men hun frygter alligevel, at den negative omtale kan ramme virksomheden og er derfor gået til Roskilde Avis for at få tingene på det rene.


På vej op
'Hulda', som Prindsens ejer kalder sig selv, er ekstra ærgerlig, fordi hotellet nu er på vej op igen efter en svær periode.
- Det er jo ingen hemmelighed, at det har været en hård tid, efter at vi købte hotellet i 2008 og straks blev ramt af krisen oven på krakket i Roskilde Bank. Det skete lige efter, at vi havde investeret over 5 mio. kr. til en stærkt tiltrængt renovering af værelserne i den ældste del af komplekset.


- Samtidig blev vi nødt til at bygge et nyt og større køkken, så vi er i stand til at betjene de mange gæster, der kan være i de forskellige sale og møderum.
- Det er jo et gammelt og lidt upraktisk hus med mange trapper og kroge. Derfor har det krævet en særlig indsats med hjælp af tekniske eksperter at få det indrettet til en effektiv arbejdsplads, så gæsterne kan få en god betjening, både i forbindelse med overnatning, møder og bespisning.
Kvalitet koster penge


Værten på Prindsen forklarer, at den kvalitet, hun ønsker, koster ekstra penge.
- Vi ønsker at gæsterne i restauranten og de forskellige selskabslokaler får 1. klasses mad, og det betyder, at vi f.eks. selv modner oksekødet og undgår alle tilsætningsstoffer i køkkenet.
- Det har krævet en stor investering at holde fast i sådan et niveau, så hotellet ikke skulle ende som et 'motel uden ordentlig mad'.


- Vi mener, at de historiske bygninger med placeringen som 'Byens Hotel', midt på hovedgaden også giver nogle særlige forpligtelser, som vi gør alt for at leve op til, fortæller Anette Huld.


Flot belægning
Undervejs har hotelejerne gjort alt for at undgå for store indskrænkninger i staben og sikre nye midler til den nødvendige likviditet, så regningerne kunne blive betalt.
- I 2011 har der foreløbig været fremgang. Faktisk har vi haft en fantastisk belægning i denne sommer, og jer tror, det er resultatet af, at vi har haft stor markedsføring i Sverige, Tyskland og Italien.
- Denne tilstrømning har i øvrigt ikke kun gavnet Prindsen, men også andre restauranter, turistseværdigheder og butikker i Roskilde, mener Anette Huld.
tk

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.