VAND I KÆLDEREN KUNNE VÆRE UNDGÅET!

--- BREVET TIL Teknisk Forvaltning: Sag: Krav om betaling for installation af sikring mod vand i kælder. Da vi ikke kan få garanti fra kommunal side for, at det heller ikke, også efter etablering af et nyt anlæg i Kystagerparken, kan undgås, at der efter kraftige regnskyl kan trænge vand ind i kælderen til ejendommen Strandbovej 56, matr. 17 fr.xu. Hvidovre, har vi fået installeret 2 højvandslukkere, der vil forhindre indtrængen af vand i kælderen. Ejendommen har siden 1934 indbetalt beløb til vedligeholdelse og opdatering af det eksisterende kloaknet, og da kloaknettet i sin nuværende stand ikke fuldt kan tjene sit formål, tillader vi os at fremsende kopi af regningen for installering af de to højvandslukkere med anmodning om betaling. Højvandslukkerne skulle efter den autoriserede kloakmesters udsagn give os den garanti, som kommunen, der ejer det fælles kloakanlæg, ikke kan give, at der fremover ikke vil trænge vand ind i kælderen, også under ekstremt kraftige regnskyl. Da vi derved overtager den garanti, som kommunen burde give, finder vi det rimeligt, at kloaknettets ejer Hvidovre Kommune betaler os for udgifterne. Såfremt Teknisk Forvaltning ikke administrativt er sindet at betale, bedes sagen forelagt Teknik og Miljø og kommunalbestyrelsen til endelig principiel afgørelse. Med venlig hilsen Ida Wermuth Rasmussen & Herluf Rasmussen Strandbovej 56 2650 Hvidovre. Citat slut. PS. 2 højvandslukkere kostede kr. 13.158,38 incl. moms Ingen hjælp at hente Akuel kommentar til sagen: Det kraftige regnskyl i begyndelsen af juli md.gav også mig vand i kælderen, men begge højvandslukkere virkede efter hensigten, vandet kom igennem toilettet, hvor sædet er hævet 30. cm over kældergulvet, og det var ikke vellugtende.(nu bliver toilettet fjernet). Der er ikke megen hjælp at hente i kommunen, der nu har overladt kloakuvæsenet til et kommunalt selskab,. hvor der sidder nogle mere anonyme, som mener, at det hele kan ordnes med snak og armbevægelser. Sagen er så alvorlig, at det bør blive en sag, som kommunalbestyrelsen skal behandle, inden man begynder gravearbejdet i Strandbovej. Hvis der installeres højvandslukkere i alle ejendomme i det truede område, vil man spare millionbeløb til de nye anlæg, der nu skal anlægges, og som kun kan udføres med fare for de omkringliggende huse, fordi rystelserne fra arbejdet kan give skader på bygninger. Der er ingen tvivl om, at de kloakansvarlige vil smøge ansvaret af sig og henvise til, at de fleste grundejere har forsikret; - det er korrekt, men forsikringsselskaberne har klog af skade pålagt forsikringstagerne en selvrisiko. Der er to ansvarlige for stormfloden - vejrguderne, som vi ikke kan få fat i og straffe, og de kommunale myndigheder og deres politikere, som vi heller ikke kan få fat i, de henviser også til vejrguderne, og der går et stykke tid inden vi kan udskifte nogle af politikerne. Med venlig hilsen Herluf Rasmussen (Desværre for borgerne ikke medlem af kommunalbestyrelsen)

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.