Fem færdselsuheld, værtshusslagsmål og spirituskørsel

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 8. januar kl. 07.00 til mandag den 11. januar kl. 07.00.

Artiklens øverste billede
(Arkivfoto).

Brandundersøgelse – Herfølge .
Fredag kl. 09.28 kørte politiet og brandvæsenet til Tessebøllevej i Herfølge, hvor der var ild i en villa. Tagetagen udbrændte. Det var formentlig en utæthed ved skorstenen, der var brandårsagen. Derved kunne gløder fra en brændeovn antænde ting, der var stillet op på loftet.
Hærværk – Greve .
Fredag kl. 10.10 fik politiet anmeldelse om hærværk på bibliotekskontoret på Hundige Skole på Hundige Allé. Et kanonslag blev kastet mod en rude, som knustes. To drenge på 15 og 16 år blev truffet ikke så langt fra stedet. De nægtede at have kastet kanonslaget. De vil senere blive afhørt til sagen.
Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde .
Fredag kl. 13.00 blev en 53-årig mand fremstillet i grundlovsforhør. Pågældende blev anholdt torsdag kl. 13.45, hvor han stjal en jakke i Røde Kors butikken i Ølby Centret i Køge. Den 53-årige blev fængslet til den 28. januar.
Færdselsuheld – Køge .
Kl. 17.03 skete et færdselsuheld på Vordingborgvej i Køge. En 78-årig mand fra Køge kørte ad Vordingborgvej mod syd. Han svingede til venstre mod Gl. Hastrupvej. Desværre havde han ikke set en 35-årig kvinde som i en personbil kørte i modsatte retning. Bilerne stødte sammen, men der skete tilsyneladende ingen skade.
Anholdelse – Roskilde .
Lørdag kl. 01.30 anholdt politiet en 20-årig mand fra Hårlev, der var i klammeri med dørmand ud for et værtshus på Hestetorvet i Roskilde. Den 20-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og han blev lørdag formiddag løsladt efter afhøring.
Anholdelse – fængsling – indbrud i fritidshus – Roskilde .
Natten til lørdag kl. 02.00 anholdt politiet på en adresse i Solrød en 25-årig mand uden fast adresse. Politiets efterforskning førte til manden, som blev sigtet for flere indbrud, bl.a. et i et kolonihavehus i haveforeningen Rørmosen den 27. december. Den 25-årige blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor han fik en straksdom på 9 måneders fængsel.
Spirituskørsel – Lejre .
Lørdag morgen kl. 04.34 blev en 42-årig mand fra Fredericia anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev truffet kørende på Ringstedvej i Lejre, hvor han blev standset af politiet. Efter udtagelse af blodprøve, blev den 42-årige løsladt igen.
Indbrud i villaer – Gyrstinge, Ringsted.
Lørdag kl. 08.50 modtog politiet anmeldelse om indbrud på Bakkegårdsvej i Gyrstinge, hvor der mellem fredag kl. 23.00 og lørdag kl. 08.40 var opbrudt en terrassedør ved underboring. Fra stedet stjålet 3.000 kr. i kontanter, 150 euro samt diverse kort.
Kl. 09.11 blev anmeldt om indbrud i et stuehus på Gyrstingevej, hvilket sket mellem lørdag kl. 00.01 og kl. 08.00. En terrassedør brudt op ved underboring. Fra stedet stjålet pung med kontanter samt mobiltlf.
Vold – Øm, Lejre .
Lørdag aften kl. 19.15 anholdt politiet en 27-årig mand fra Roskilde, der sigtes for vold mod en pædagog på et bosted, hvilket skete lørdag mellem kl. 15.00 og 15.05. Den 27-årige lod sig efter afhøring frivillig indlægge på psyk. hospital. Sagen vil senere blive behandlet i retten.
Færdselsuheld – Køge .
Lørdag aften kl. 22.20 kørte en bil galt på Køge Bugt Motorvejen som følge af glat føre. Der skete ingen personskade.
I løbet af weekenden var der rundt omkring i politikredsen været en del lignende uheld, hvor der ikke er sket større skader.
Færdselsuheld – Ringsted .
Søndag kl. 12.46 var det så på Vestmotorvejen det var galt. Mellem Borup og Ringsted føg det med sne over vejen, og en 24-årig kvinde fra Hvidovre mistede herredømmet over personbilen, som skred ind i autoværnet i midten af vejen. Tre personer i bilen blev kørt på sygehuset, men alle slap tilsyneladende uskadt.
Færdselsuheld – Gevninge, Lejre .
Søndag kl. 15.08 skete et færdselsuheld på Holbækmotorvejen. En 31-årig kvinde fra Tåstrup mistede herredømmet over personbilen på grund af snefygning og ramte en havareret bil, som holdt i nødsporet. Der var ingen, der kom til skade.
Færdselsuheld – Gyrstinge, Ringsted .
Søndag kl. 19.56 skete endnu et glatføreuheld. Det var på Gyrstingevej, hvor en 19-årig mand fra Sorø kørte mod øst. Han skred ud i det glatte føre og ramte et vejtræ. Han blev kørt på sygehuset, hvor han blev indlagt til observation. Der er ingen meldinger om, at han skulle være kommet alvorligt til skade.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.