Øretæver uddelt i Haslevs natteliv

Uddrag af døgnrapporten fra Sydsjællands Politi for tidsrummet fra fredag morgen den 15. januar til mandag morgen den 18. januar.

Artiklens øverste billede
(Ill. foto: Colourbox).

Kort efter midnat mellem fredag og lørdag måtte politiet rykke ud til en slåskamp på Stengårdsvej i Haslev, hvor en 18-årig ung mand fra Frederiksberg havde givet en 20-årig mand fra Haslev en knytnæve i ansigtet med et flækket øjenbryn og en blodtud som resultat. Den 18-årige blev anholdt og sigtet for vold.
Hvidt pulver på næsen.
Natten til søndag så en betjent en mand komme ud fra en baggård på Frederiksgade i Haslev. Betjenten ville rutinemæssigt tjekke ham og opdagede, at fyren – en 20-årig mand fra Haslev - havde hvidt pulver på sin næse. Det viste sig da også, at han var i besiddelse af 0,4 gram amfetamin. Derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.
Trafikkontrol i Faxe og Haslev .
Fredag mellem kl. 07.27 og kl. 08.58 holdt politiets målevogn på Køgevej i Haslev – der i øvrigt er en skolevej. Her er den højst tilladte hastighed 50 km/t. 275 bilister blev kontrolleret, og der blev taget billeder af 37, der ikke holdt sig under det tilladte. Ni bilister kørte så hurtigt, at de må regne med et klip i kørekortet, mens to bilister trådte så kraftigt på speederen, at de står til en betinget frakendelse. Højeste hastighed blev målt til 98 km/t.
Lidt senere samme dag - mellem kl. 10.09 og kl. 11.01 - holdt målevognen på Faxe Havnevej i Faxe. Her er den højst tilladte hastighed 80 km/t. 117 bilister blev kontrolleret, og der blev taget billeder af seks, der ikke holdt sig under det tilladte. En enkelt bilister kørte så hurtigt (117 km/t), at han må regne med et klip i kørekortet.
Lørdag mellem kl. 12.45 og kl. 14.32 holdt politiets automatiske trafikkontrol på Ny Næstvedvej i Haslev. Her er den højst tilladte hastighed 70 km/t. 672 bilister blev kontrolleret, og der blev taget billeder af 120, der ikke holdt sig under det tilladte. Seks bilister kørte så hurtigt, at de må regne med et klip i kørekortet, og en enkelt blev målt til 102 km/t, hvilket plejer at give en betinget frakendelse.
Lørdag mellem kl. 10.04 og kl. 12.10 holdt politiets automatiske trafikkontrol så på Landevejen i Haslev - men i Næstved Kommune. Her er den højst tilladte hastighed 60 km/t. 721 bilister blev kontrolleret, og der blev taget billeder af 80, der ikke holdt sig under det tilladte. 10 bilister kørte så hurtigt, at de må regne med et klip i kørekortet, mens en enkelt blev målt til 97 km/t – og det giver normalt en betinget frakendelse.
Mange indbrud fra fredag til søndag .
En rude er aflistet på en villa på Druestrupvej i Faxe. Bla.a stjålet tv, bærbar PC og Playstattion. Indbruddet er sket mellem torsdag og lørdag nat.
På Floraparken i Faxe er der opbrudt et køkkenvidue mellem fredag kl. 17.00 og kl. 19.15. Der er bl.a. stjålet betalingskort.
Fredag mellem kl. 13.00 og kl. 01.00 er en terrassedør opbrudt i en villa i Floraparken i Faxe. Det er pt. uvist hvad der evt. er stjålet.
Fra ejendom Karisevej, Druestrup Overdrev, er der mellem fredag kl. 22.00 og lørdag kl. 06.30 opbrudt en terrassedør og bla.a. stjålet bærbar PC, ur og kontanter.
I tidsrummet mellem kl. 18.00 og kl. 22.30 fredag aften er der fra Torpeskovvej i Haslev bla.a. stjålet kontanter. Et vindue var opbrudt.
Fra ejendom Østerskovvej i Tureby er der fredag bl.a. stjålet kontanter og mobiltelefon. Terassedøren var opbrudt.
Lørdag mellem kl. 12-30 og kl. 23.30 er der på Gyvelvej i Faxe bl.a. stjålet kontanter.
Lørdag mellem kl. 17.00-søndag kl. 00.50 er der i en villa på Gyvelvej i Faxe knust en havedør rude. Formentlig har ingen været inde i ejendommen.
DSB kiosken i Faxe har fået to ruder knust omkring kl. 03.20 natten til søndag. Ingen indstigning til kiosken, intet stjålet,

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.