Mistænkelige forhold i Solrød og Greve

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra fredag den 1. januar kl. 07.00 til mandag den 4. januar kl. 07.00.

Artiklens øverste billede
(Arkivfoto).

Spirituskørsel - Solrød. Fredag morgen kl. 06.55 anholdt politiet på Solrød Strandvej en 34-årig kvinde fra Solrød for spirituskørsel i en personbil. Kvinden fik udtaget en blodprøve, og blev herefter løsladt.
Løsladelse – Køge . Fredag kl. 10.50 valgte politiet at løslade en 19-årig mand fra Køge, som fredag kl. ca. 01.35 smed fyrværkeri efter en politimand på Nylandsvej i Køge. Manden er stadig sigtet for vold mod politiet.
Brandundersøgelse – Greve . Fredag kl. 14.41 kørte politiet og brandvæsenet til Digehuset i Greve, hvor der var ild i en varebil. Tilsyneladende blev en ukendt genstand smidt gennem bagruden på bilen, hvorefter den brændte. Politiet undersøger sagen.
Hærværk på bil – Karlslunde . Fredag kl. 15.57 anmeldte en bilejer, at hans personbil på Granskovvej i Karlslunde var blevet ridset langs hele den ene side. Motorhjelmen var også blevet bulet, og der var sparket til kofangeren.
Brandundersøgelse – Køge . Fredag aften kl. 23.03 blev der anmeldt ild i en personbil på Nylandsvej i Køge. Tilsyneladende blev en rude smadret med en sten, hvorefter der gik ild i bilen. Politiet undersøger sagen nærmere.
Fund af brugsstjålet bil – Borup . Lørdag kl. 10.35 fandt en kvinde en ret ramponeret personbil på Savværksgrunden på Østergade i Borup. Bilen var ridset, bulet og en dør var revet af. Det viste sig, at bilen var brugsstjålet, og ejeren er underrettet.
Færdselsuheld – spirituskørsel – Lyndby, Lejre . Lørdag kl. 13.28 fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld på Hornsherredsvej i Lejre, hvor en 33-årig mand fra Frederikssunds opland kørte i en personbil ad Hornsherredsvej mod nord.
Muligvis også på grund af spiritus mistede han herredømmet over bilen, som kørte over vejen og påkørte et træ. Tilsyneladende kom han ikke til skade, men der blev udtaget en blodprøve af ham.
Færdselsuheld – spirituskørsel – Køge . Lørdag kl. 17.49 anholdt politiet på Køge Bugt Motorvejen en 36-årig kvinde fra Køge. Hun kørte kort forinden i en personbil ind på motorvejen ved Ølby-tilkørselen, men opdagede tilsyneladende ikke en varebil, ført af en 35-årig mand fra Valby, som kørte på motorvejen.
Bilerne stødte sammen, men ingen kom til skade. Politiet skønnede, at kvinden var påvirket af spiritus, så der blev taget en blodprøve af hende.
Mistænkeligt forhold – Greve . Lørdag aften kl. 20.06 anmeldte en beboer fra Grønnegården i Greve, at han kunne se tre mænd med sorte jakker, som stod ved en dør i ejendommen. Den ene havde en lang genstand med sig. For anmelderen så det ud som om de skulle til at slå døren ind.
Han kunne i øvrig høre, at de talte et østeuropæisk sprog. Der sket dog ikke noget, og mændene gik fra stedet. Politiet kørte rund i område uden at finde manden.
Der kunne konstateres små skader på døren i, men det vides ikke, om det er de tre mænd, der har gjort det.
Mistænkeligt forhold – Solrød . Søndag kl. 21.17 anmeldte en villaejer på Østre Lagunevej i Solrød, at der lige var bakket en varebil ind til nabovillaen. Politiet kørte til stedet, men heldigvis var forholdet legalt, idet det var naboens søn, der skulle aflevere noget til sin mor.
Mistænkeligt forhold – Greve . Søndag aften kl. 22.35 traf en politipatrulje på Greve Centervej en personbil med to mænd på 24 og 33 år fra København. Politiet var på jagt efter indbrudstyve, men der var ikke noget, der indikerede, at mændenes ærinde var således.
Imidlertid havde føreren at personbilen ikke noget kørekort, så han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.
Overtrædelse af narkoloven – Solrød . Søndag kl. 23.30 var en politipatrulje på Klitvej i Solrød, da de spottede en personbil, der kørte langsomt rundt i området. Bilen blev standset, og føreren var en 27-årig mand fra Odense. Ved undersøgelse af bilen fandt politiet 2,3 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af narkoloven.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.