Nu gider byrådet heller ikke høre på mere støj…!

Kære læser!
I mange år var Dansk Folkepartis John Kellberg en af de farverige personer i Køge Byråd. Når først han havde taget fat i en sag holdt han fast – tit og (alt for) ofte – blev der sagsbehandlet i selve byrådssalen, fordi han ikke havde fået sagt alt det han ønskede på de respektive udvalgsmøder forinden.
Han var en af de mest støjende byrådsmedlemmer, og ofte trak byrådsmøderne ud, fordi han simpelthen ikke kunne og ville tie stille?!
Ved sidste valg til byrådet havde hans eget parti fjernet ham fra 1. pladsen på opstillingslisten – ja, han var endda smidt helt ned som nr. 3 – hvilket han både før og efter har kritiseret i direkte vendinger.
Men han følte sig alligevel sikker på, at han nok skulle blive valgt – ikke mindst på sine egne personlige stemmer.
Men det skete ikke – John Kellberg rød helt ud af byrådsarbejdet i Køge – og dermed troede man måske, at der var lukket for den "støj".
Men det er der ikke – og det skal Køge Kommune nok få at mærke i den kommende tid.
John Kellberg fortsætter nemlig med at deltage i byrådsmøderne – ganske vist fra tilskuerrækkerne – men han er personligt involveret i en anden støj-sag, og derfor skal vi nok få en masse at høre fra hans side i den kommende tid.
Sagen er den, at Tapperiet på Strandpromenaden jo efterhånden har udviklet sig til et musiksted, i stedet for – som oprindelig planlagt – et center for de unge. Nu bliver der spillet høj musik – ifølge John Kellberg alt for højt - og da han bor lige over for føler han sig generet af støjen.
Der er foretaget støjmålinger, og udbedringer – ifølge John Kellberg ikke på en korrekt måde – og derfor vil han have nye målinger.
Det skulle Byrådet så tage stilling til i tirsdags, og her afviste et flertal ganske klart, at man ville ofre mere end de 150.000,- kroner, som nye målinger vil koste. Så nu raser John Kellberg igen.
Han startede med at melde sig ud af Dansk Folkeparti, da det stod klart, at han ikke kom i Byrådet.
Det fik han en klar tilbagemelding på i tirsdagens byrådsmøde. Her sagde Dansk Folkeparti nemlig også nej til at ville bruge penge på flere støjmålinger – i klar modsætning til den holdning partiet havde, da John Kellberg og bl.a. hans hustru, repræsenterede Dansk Folkeparti i Byrådet.
Jeg er meget sikker på, at det vil være påkrævet med støjmålinger til de kommende byrådsmøders spørgetid, hvor borgerne – og altså også John Kellberg – har mulighed for at få ordet..
Det skal i øvrigt nævnes, at John Kellberg i sin tid var en af de største fortalere for et Ungecenter i de nuværende lokaler?!

Skal ikke kun spare!

Politikerne i Køge har i øvrigt hævet sparekravet for det kommende år fra ca. 50 til 125 millioner. Det skulle være lige nøjagtig det der er brug for. Men spørgsmålet er, om ikke man skal kigge lidt mere fremad også – frem for kun at spare.
Sparekravene for de kommende år er så store, at man også er nødt til – samtidig – at kigge efter nye indtægtsmuligheder, og her er Transportcentret en oplagt mulighed for at få skabt øgede indtægter.
Mange muligheder har været fremme til udvidelse af Transportcentret – bl.a. kan det desværre gå ud over Ølby som landsby – men vi kan heller ikke stoppe udviklingen samtidig med at vores kommunale økonomi er på nedtur. Alle muligheder skal endevendes i den nuværende situation, så vi også får skabt nogle ekstra indtægter, og dermed også får skabt nogle nye arbejdspladser i de kommende år – vi får brug for dem!
- rigtig go" weekend!

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.