Klima-topmødet har da været en succes i Danmark…!

Kære læser!
Ude i den store verden – og såmænd også blandt vore hjemlige journalister – har der været bred enighed om, at klima-topmødet i København ikke fik den afslutning, det burde have haft.
Ja, mange kalder endda topmødet for en fiasko – det er bl.a. blevet omdøbt til klima-"flop"mødet – men vor net-redaktør her i bladhuset, Per Møller, kom med en meget god én, da han forleden, endnu engang, havde kæmpet sig igennem sneen på sin uundværlige cykel.
- Hvem er det, der siger at klima-topmødet har været en fiasko?, spurgte han forleden – og fortsatte selv: Det har da været en kæmpe succes, ellers havde vi jo ikke havde al den sne! Så al deres snak om global opvarmning kan de da godt glemme?
Paradoksalt er det da også, at vi netop i år oplever en af de "værste" vintre i mange, mange år. Sådan oplever man det også i USA i øjeblikket, men reelt set har januar faktisk været den varmeste måned nogensinde, globalt set?!
Så mon ikke det kun er i Danmark (og USA), at klima-topmødet kan gå under betegnelsen: en succes.?
Men nu er vinteren her, og selvom vinter-depressionerne er ved at melde sig mange steder, og rigtig mange går og bander både kuldegrader og sne langt væk, så styrter vi danskere fra den "forfærdelige vinter" ned til Alperne for at holde vinterferie – og stå på ski – og nydelige det pragtfulde vintervejr.
Vi er sgu (undskyld!!!) ikke nemme at stille tilpas?!

Lad os nu få et par gode skøjtebaner

Men når nu vinteren er her, så kan vi da også lige så godt også få glæde af den herhjemme. I mange år, mens vi faktisk ikke havde kuldegrader om vinteren, var en skøjtebane et af de helt store ønsker i Køge. Der blev talt om skøjtebane på Torvet – jeg var selv en af fortalerne for det – men det strandede på økonomien.
Jeg ved udmærket godt, at økonomien i kommunen ikke er blevet bedre siden hen, men i år har vi jo hjælp af "Vor Herre" (eller er det Lars Løkke og Connie Hedegaards indsats under klima-topmødet ?), så et par skøjtebaner kan ikke koste det helt store.
Der er "Forvalterengen" ved Ringstedvejs begyndelse, der naturligt er oversvømmet og iset til, men den er ikke i så god en forfatning.
Med lidt hjælp fra Køge Kommune og datterselskabet ETK, vil der kunne skabes en optimal skøjtebane på "Forvalterengen", og dertil har man jo tidligere klargjort "Lovparken" til også at kunne være en glimrende skøjtebane.
Så det er faktisk bare om at komme i gang, og det vil jo være en glimrende anledning at gøre det netop nu, hvor både "Vor Herre" (Lars Løkke/Connie Hedegaard) har hjulpet gevaldigt til, samtidig med, at det snart er skolernes vinterferie.

Tillykke til Marie og Køge Kommune

Midt i forbandelserne over vintervejret og en tosset økonomi i Køge Kommune, kan vi nu glæde os over, at meget tyder på, at Regionens nye Hovedsygehus bliver placeret i Køge.
Torsdag formiddag var Køges borgmester, Marie Stærke, sammen med otte andre kommuner fra Regionen, og det lykkedes hende at få dem til i fællesskab at pege på Køge som det rigtigste sted at placere det nye Hovedsygehus.
De i alt ni kommuner repræsenterer omkring 400.000 indbyggere – ca. halvdelen af Regionens samlede antal indbyggere – så Regionens politikere får svært ved ikke at pege på Køge, når den endelige beslutning bliver truffet i marts måned?!

- rigtig go' weekend!

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.