Bedste konferencekok er fra Roskilde
Rasmus Rasmussen, køkkenchef på Comwell Roskilde, vandt i weekenden 6. og 7. februar en flot 1. plads og går nu videre til verdensmesterskaberne i Chicago, hvor han skal dyste imod kokke fra USA, Canada, England, Holland, Central Europa, Sverige og Australien. Rasmus Rasmussen har dermed chancen for at erobre titlen som Verdens Bedste Konferencekok i IACC Global Copper Skillet-konkurrencen. På Hansenberg i Kolding dystede hele landet søndag 7. februar om titlen som Danmarks Bedste Konferencekok 2010. 20 af landets bedste konferencekokke var samlet for at kæmpe om at repræsentere Danmark i den internationale konkurrence, der finder sted i Chicago 24. marts. Kokkene konkurrerede ved at kokkerere en lækker ret på kun 30 minutter af råvarer, som var hemmelige indtil 15 minutter før konkurrencestart. Rasmus Rasmussen frembragte en ballotine af perlehøne og tigerrejer med kartoffelgalette, og en sprød lun salat af friske asparges og blade af rosenkål, serveret med en æble-honning vinaigrette. Bedømmelsen blev afgjort ud fra kriterierne nytænkning, hygiejne, bedst udnyttelse af råvarer og smagen. - Alt kørte efter bogen, og jeg havde oven i købet overskud af tid til at raffinere det endelige resultat af den udsøgte ret. Retten afspejler den stil af mad, som vi har her på Comwell Roskilde, hvor maden er delikat, har kant og fokus på de friske og smagfulde råvarer, siger Rasmus Rasmussen. Han ser frem til at repræsentere Danmark og Comwell Roskilde på den internationale scene i Chicago.