Grafisk Totalleverandør

Køge KopiCenter leverer alt Tryk & Print, - fra idé til færdigt materiale

Artiklens øverste billede
Direktør Lars Pedersen ved en af markedets største digitale farveprintere.

TRYKLEVERANDØR : Der har altid været ?Tryk på? i mere end éen forstand hos Køge KopiCenter, som i dag er beliggende i flotte, store lyse lokaler i Ølby Centret nord for Køge .
Forretningen var fra første dag i 1992 på adressen på Køge Torv en travl og levende forretning i et marked, præget af teknologiske tigerspring. Her gælder det kun 1 ting: At holde sig i front og ajour med den ny teknologi, for ellers bliver man hurtigt overhalet indenom!
I dag står Lars Pedersen med ansvaret for forretningen, og er nu garant for, at teknologien er i top, og 100% tilpasset de opgaver, som det avancerede trykfirma stilles overfor af kunderne.
– Noget der på ingen måde ligger ham fjernt, idet han altid har haft interesse og flair for at udvikle firmaets IT-afdeling og –ydelser. Dette har bl.a. gjort det nemt for kunderne at have deres trykopgaver liggende elektronisk hos Køge KopiCenter til hurtig levering af print- og trykopgaver, og med mulighed for forudgående redigering af samme.

Maskinkapacitet

- Der er masser af maskinkapacitet i huset, og mange lynhurtige maskiner uanset om vi taler sort/hvid eller farveprint, små, - eller store formater fortsætter han.
- Men printhastigheder gør det ikke alene. Det handler i lige så høj grad om papir/kartonvalg, - ligesom det handler om diverse former for efterbehandling. Vores maskinpark er udbygget, så vi kan foretage kombination af sort/hvid og farvetryk, og færdiggøre tryksagen med skæring / foldning og hæftning i én enkelt arbejdsgang.
- Da printkvaliteten samtidig er helt i top kan vi på få øjeblikke fremstille en tryksag, som tidligere var dagevis undervejs, fordi der var så mange forskellige processer indblandet i det, og aldrig under samme tag, forklarer han.

Morten Johansen i arbejde med firmaets storformatprinter, som udover at kunne printe store formater kan gøre det i op til 12 farver

Fordelene

- Det er enormt ressourcebesparende, idet der ikke er opstarts/klargøringstid på de digitale maskiner. - Derfor kan der køres i "små oplag", og på denne måde produceres der kun til det aktuelle behov fortæller Lars Pedersen.
- Firmaernes lagre af trykopgaver kan derfor nedbringes betydeligt, - eller helt fjernes ved anvendelse af denne teknologi som kaldes "Print On Demand".
- Samtidig kan man jo lave sine rettelser til trykopgaverne løbende, så man ikke lige pludselig skal kassere et stort oplag, fordi trykopgaven ikke er aktuel mere på grund af ændringer i nogle få detaljer, fremhæver han.
- Teknikken bruges f.eks. både til brochurer, - produkt- og firmafoldere, men bl.a. visitkort er også velegnet, da der ofte forekommer små ændringer, nye medarbejdere osv.

Lars Pedersen ses her med et udsnit af de mange folier, som anvendes til skiltereklame, autodekoration og lignende opgaver

Storformatprint

Vi kan i dag levere storformatprint i både sort/hvid og farve, til stort set ethvert formål, fortsætter han. Umiddelbart i 160 cm bredde, men da bannere kan sys sammen er der i princippet ikke nogen begrænsninger for, hvor store print/bannere der kan udføres.
Da denne printteknologi nu også kan lamineres med en beskyttelsesfilm, - opnås der en fantastisk holdbarhed på printet, forklarer han videre.
- Så vores store prints kan anvendes udendørs i al slags vejr året rundt, og er dermed velegnede til at få reklamebudskaber ud så det virkelig kan ses i "det offentlige rum".
- Desuden kan printet bruges på lastbiler/varebiler etc., som dermed kan blive rullende flotte reklamesøjler for firmaerne.

En montør er ved at lægge sidste hånd på en installation af en sort/hvid digitalprinter, som udover trykning kan sørge for limning og tapeindbinding i én arbejdsgang

Grafisk Totalleverandør

Køge Kopicenter laver ikke kun kopi- og printopgaver, - men er også leveringsdygtig i alle former scanning, - tryksager, - og er totalleverandør til mange virksomheder, - og leverer både skilte, streamers, bannere, plakater, brevpapir, kuverter, visitkort, blokke, stempler og reklameartikler m.m.m.

Køge Festuge

- Også i forbindelse med et så stort et arrangement som Køge Festuge er der brug for meget store bannere, fortsætter Lars Pedersen.
- Både i forbindelse med reklamekampagnen op til arrangementet, men også som led i informationen og dekorationen under selve afviklingen af arrangementet, trykning af sponsorbilletter, programmer etc.
- Vi er glade for også i år at være sponsor for Køge Festuge 2010. Det er udfordrende – og meget skal planlægges og tilrettelægges, og altid med risiko for ændringer i sidste øjeblik.
- Men vi tager det som en udfordring – og det lykkes jo altid i sidste ende, smiler han.

Miljø og genanvendelse

- I den grafiske branche er vi meget fokuserede på miljøet, forklarer Lars Pedersen.
-Vi udfører så vidt muligt vores trykopgaver på Svanemærket papir, hvilket garanterer en papirproduktion med absolut minimal miljøbelastning. Vores leverandører sørger endvidere for indsamling af alt rest-materiale, som således indgår i ny produktion af papir baseret på genanvendelse af materialer, som også er meget miljøvenlig produktionsform, slutter han.
Du kan kontakte Køge KopiCenter på telefon 5663 7300, ligsom du kan se flere oplysninger på www.kkopi.dk .

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.