GROVE USANDHEDER KAN IKKE ACCEPTERES

Om kredsformandens klageskrift, ageren, manglende hukommelse og andre indlæg:

Artiklens øverste billede
Per Brixum: - Skal vi stå model til så mange grove usandheder?

Dansborg deltog i et møde på partikontoret den 2. december 2008 og ikke 2009. Vi er ikke uenig i det anførte citat, kun skal det bemærkes at kredsformanden som sin første handling efter dette møde svinede Dansborg til i A-orienterings januar 2009 nummer. Ligeledes fik Dansborgs forslag til en folketingskandidat en svingtur da hun tillod sig at stille spørgsmål til partiets hjemmeside, der stadig ikke er på plads. Så langt holdt den indgåede aftale. Flere usandheder Kredsformanden taler meget om den netop overståede valgkamp og om Dansborgs manglende deltagelse i denne. Faktum er, at Dansborgs kandidater deltog i så mange kredsarrangementer som muligt. Det at Dansborg ¿førte sin egen valgkamp¿ er en direkte usandhed. Dette kan vælgerne i den sydlige del af Hvidovre bekræfte, for de mødte os jo på gader og stræder. Dansborg havde sparet op, så vi kunne markedsføre vores kandidater på en iøjnefaldende måde og Dansborgs medlem af kandidatudvalget deltog i samtlige møder, så det at Dansborg ikke har deltaget, er ligeledes en direkte usandhed. At formanden for Dansborg anbefalede vores medlemmer og vælgerne at stemme personligt på Dansborgs kandidater er vel en naturlig ting. Det er der intet odiøst i, især ikke efter den anbefaling de øvrige partiforeninger udsendte til deres vælgere om ikke i urafstemningen til kommunevalget at stemme på Dansborgs kandidater. Hvem der opfører sig utiltalende, vil jeg lade være op til læserne at bedømme. At Dansborg ønsker at opstille på en ny socialdemokratisk liste, er en naturlig reaktion på kredsformandens gentagne angreb på foreningen og især vores daværende kommunalbestyrelsesmedlem, Susanne Brixum. Kredsformanden bruger megen spalteplads på at fortælle at Dansborg ikke overholdt det vedtagne kommunalpolitiske program, men faktum er, at først en måned inden valget var dette på plads, til trods for, at det på kredsgeneralforsamlingen var vedtaget, at dette skulle foreligge inden udgangen af 1. kvartal i valgåret. (Tidligere lød denne paragraf i vores vedtægter, at programmet skulle være på plads i november måned året forud for kommunalvalget). Kræver dokumentation Endelig vil Dansborgs bestyrelse kræve at kredsformanden dokumenterer ¿at Susanne Brixum allerede ved forrige kommunalvalg var i forhandlinger med liste H¿. Grove usandheder uden bund i virkeligheden kan ikke accepteres. Med venlig hilsen og godt nytår på bestyrelses vegne Per Brixum, fmd. Dansborg

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.