Efteråret 2009 var ikke den mest optimale periode i mit liv...

Hvidovres borgmester Milton Graff Pedersen med en nytårshilsen til Hvidoveborgerne:

Artiklens øverste billede
Milton Graff Pedersen

Jeg skal gerne indrømme. at efteråret 2009 ikke var den mest optimale periode i mit liv. Stress og jag kan jo tage livet af enhver og medføre uhensigtsmæssige problemer. Men det er der gjort noget ved. Med den fornødne professionelle hjælp og stor og positiv opbakning fra mine omgivelser er jeg nu " tilbage på hesten" - som det vist hedder på nudansk. Jeg kan med glæde konstatere, at der ikke er sket nogen "ulykker" i Hvidovre i den anledning og jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet igen. I samarbejde med den nye kommunalbestyrelse skal der jo fortsat skabes gode rammer for byens borgere. Det er vel det kommunalpolitik handler om! Masser af opgaver Og der er masser af opgaver, der venter. I løbet af foråret skal kommunalbestyrelsen på "introforløb". Dels for at sætte sig ind i arbejdet i kommunalbestyrelsen, men også for at få skabt et godt samarbejdsklima. Lige nu presser den nye jernbaneforbindelse sig på i Folketinget, og opgaven er - som en enig kommunalbestyrelse har arbejdet på i årevis - at få Folketinget til forstå, at den eneste rimelige og fornuftige løsning er at få overdækket hele jernbanen og motorvejen igennem den bebyggede del af Hvidovre. Lokalplanshøring, borgermøder m.m. omkring Risbjerggårdgrunden kommer i løbet af foråret. Det er min og et flertal i kommunalbestyrelsens opfattelse, at projektet kan blive et plus for Hvidovre. Men nu må vi se, hvad lokalplanshøringen bringer. Og hvad er det realistiske alternativ? Ikke "socialt slum" Projektet Almen Bolig Plus i Avedøre kommer op at vende igen i forbindelse med godkendelsesproceduren. Boligerne er tænkt bygget til "almindelige borgere" med mellemindkomst til en rimelig pris og i en fornuftig kvalitet. Det er ikke en gang "socialt slum", som nogen ønsker at udlægge det som. I de kommende fire år bliver der sikkert ikke råd til de større udsving på anlæg og drift. Udsigterne for kommunernes økonomi ser ikke for lyse ud - hvis man skal tro finansministeren. Derfor er det særdeles vigtigt, at de resurser vi nu engang har, bliver brugt bedst muligt og mest effektivt. En af måderne kunne være at se forvaltnings - og politisk udvalgsstruktur efter i sømmene. Her er det især hele "det specielle område", der springer i øjnene. Det er både på det sociale område som i skoledelen. Økonomistyring, kontraktstyring og brug af IT skal også i fokus. Emner som sundhed, beskæftigelse og miljø vil helt sikkert og naturligt være fast inventar på den politiske dagsorden. Som sagt er der nok at gå i gang med og andre sager dukker sikkert op hen ad vejen. Men jeg vil afslutningsvis ønske Hvidovres borgere et forsinket men "Godt Nytår" - og rette en tak til den tredjedel af vælgerne, der stemte socialdemokratisk ved valget i november 2009. Med venlig hilsen Milton Graff Pedersen Borgmester

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.