Farcen fortsætter, men dog tættere på en afslutning…!

Kære læser!
BKB – det står her i Køge for "Brugerforeningen for Køge Byfællesantenne" – har endnu engang afholdt en ekstraordinær generalforsamling, og endnu engang gik det meste op i "hat og briller".
Køge Kommune har jo solgt fællesantennen til You See, og nu er der personer, som hævder, at det er fælleseje blandt brugerne, og de vil derfor have del i indtægten fra salget.
På den anden side står en gruppe, som siger det er tåbeligt at forfølge denne sag, og vil have BKB, altså "Brugerforeningen for Køge Byfællesantenne" nedlagt.
Jeg har rigeligt igennem tiden beskæftiget mig med BKB, så jeg skal nok lade være med at komme med flere bemærkninger om den forening, men blot konstatere, at nogle personer er ved at gøre sig til "martyrer" på vegne af ca. 15.000 medlemmer.
Til generalforsamlingerne møder 60-70 husstande op – i den forløbne uge var antallet 67 – og de sidder så og slås om foreningen BKB skal nedlægges eller bevares. Denne gang var det simple flertal til fordel for dem, der vil bevare foreningen, og der skulle 2/3 flertal til for at nedlægge den, så det blev ikke vedtaget.
Men en væsentlig ting kunne man dog blev enige om. Fremover skal der kun være simpelt flertal – og det skal så endeligt vedtages på næste ekstraordinære generalforsamling – og derefter skal en ny ekstraordinær generalforsamling afgøre om vedtægterne skal laves om, eller foreningen nedlægges.
Faktisk er der nu afviklet så mange ekstraordinære generalforsamlinger, at man har "glemt" at afvikle den sidste ordinære generalforsamling. Den kunne måske have givet svar på, om det er den rigtige bestyrelse, der sidder der!

Stram økonomi i Køge Kommune

2010 og de kommende år bliver virkelig hårde at komme igennem for Køge Kommune, og man må desværre nok konstatere, at hverken politikere – uanset farve – samt kommunens ledelse har været dygtige nok. Politikerne har vi udskiftet – i hvert fald de fleste af dem – og på flere af de ledende poster i ledelsen er der også skiftet ud hen af vejen.
Fakta er i hvert fald, at flere ting har der ikke været styr på. Der er ingen effekt af sammenlægningen mellem Køge og Skovbo. De store besparelser, som der administrativt skulle komme ud af det har vi ikke set.
I stedet er der nu så mange ansat, at der ikke er plads nok på Rådhuset, og det giver ekstra omkostninger til en masse lejemål rundt omkring.
Nu kommer der nok også ekstra regninger på grund af vintervejret, som garanteret er blevet værre end man havde regnet med, og så har regeringens madordning for institutioner kostet Køge Kommune næsten 12 millioner kroner.
Den madordning, som er blevet overfortolket af en ny, urutineret minister, og som nu nok ender med at gøre den frivillig – og så får vore børnehavebørn vel madpakke med hjemmefra i stedet.
Vi har finans-krise, men der er sandelig også nogle – undskyld, men lad os kalde dem "fjummer-hoveder" – der forstår at gøre den værre.

Fuld fart på festugen

Til gengæld kan vi glæde os over, at der igen i år er stor opbakning til "Køge Festug".
I den forløbne uge har bl.a. foreningerne holdt møde med festuge-ledelsen, og opbakningen ser bestemt ikke ud til at være mindre i år.
Der er også lagt op til en festuge, hvor der kommer flere scener, og indtil videre, kan vi glæde os over, at Køge Festuge, som altid, vil være gratis for publikum.
Forhandlingerne med leverandører er på alle fronter i fuld gang, og inden længe bliver også arbejdet med at kontakte sponsorerne intensiveret.
Så krise eller ej – fest skal der nok blive.?
- rigtig go" weekend!

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.