- Jeg kom over valgnederlaget i løbet af en times tid...

- siger tidligere byrådsmedlem Erik Frølund Thomsen, der bliver 70 år næste onsdag

Artiklens øverste billede
Erik Frølund Thomsen - 70 år næste onsdag.

Erik Frølund Thomsen , der runder de 70 år næste onsdag den 13. januar, har al mulig grund til at være en skuffet mand. - Vist blev jeg da lidt forbavset og skuffet ud på valgaftenen, men jeg kom da over det i løbet af en times tid, siger ¿Frøen¿, som han kaldes blandt venner. - Jeg havde selvfølgelig ønsket det anderledes, både for partiet og mig selv. Men et langt liv som politiker har lært mig at den bedste medicin er, at tage fat igen efter skuffelser. Livet er for kort og spændende til for megen ærgelse, - det er bare ¿op på hesten¿, der er nok at tage fat på... Frølund Thomsen har haft sæde i Hvidovre Kommunalbestyrelse i tre omgange. Første gang i 1985-93, derefter som indtrådt suppleant i 2005, og igen i 2007, hvor han blev ordinært medlem efter Britta Christensens og Rushy Rashids sygdom og udtræden. - Og hvem siger, jeg ikke kan komme igen? Nu om dage er 70 år da ingen alder, når man føler sig ung, frisk og har gejsten, tilføjer Frølund. - Men iøvrigt har jeg da nok at bestille, både som næstformand i kredsbestyrelsen (fællesledelsen), hvor jeg har siddet i fem år, i distributionsselskabet Hvidovre Fjernvarme og ikke mindst i Avedøre Vindmøllelaug, hvor jeg er formand og hvor der utvivlsomt bliver nok at se til i de kommende år. Endelig er Frølund Thomsen valgt som Hvidovre Kommunes repræsentant i Boligselskabet Frihedens organisationsbestyrelse, - et arbejde han jo kender til fra hans tid som afd.formand i Stationsbyen nord. Et trist farvel Han skjuler dog ikke lidt vemod over at måtte sige farvel til formandsposten i Cirkusmuseets bestyrelse: - Jeg har haft et meget inspirerende samarbejde med mange initiativrige medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, understreger han. - Vi har fået ændret strategier, besøgstallet er mere end fordoblet og etableringen af et oplevelsescenter i den gamle fægtesal har også været en spændende opgave. Jeg vil dog stadig følge udviklingen - nu fra sidelinjen. - Men når det er sagt, bør det nok også tilføjes, at det måske er meget godt at der bliver lidt mere tid til min familie, børn, børnebørn og vennerne, slutter Frølund. I Hvidovre fra barnsben Få lokalpolitikere har som fødselaren et indgående kendskab til byen Hvidovre, - faktisk helt fra barndommen, hvor han ganske vist boede på grænsen i Valby med forældrene, men havde et fristed i kolonihavehuset på Kettevej/Rosenhøj, hvor Hvidovre Hospital senere blev opført. Men allerede som 20 årig - i 1960 - flyttede unge Frølund permanent til Hvidovre, og har dermed oplevet hele udviklingen på nærmeste hånd, - først bosat i en lejlighed i Hvidovre nord, senere i Spurvegården og de sidste mange år i et dejligt rækkehus i Avedøre Stationsby. Erik Frølund Thomsen holder åbent hus på 70-årsdagen næste onsdag den 13. januar fra kl. 16.30 til ??, i selskabslokalerne på Arnold Nielsens Boulevard 26, hvor venner, bekendte, samarbejdende og familie bliver budt på lidt vederkvægende til såvel gane som hals. nemhvidovreavis.dk

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.