17-årig forulykkede i stjålen bil på Billesborgvej

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politikreds for tidsrummet fra onsdag den 23. kl. 07.00 til torsdag den 24. december kl. 07.00.

Artiklens øverste billede
(Arkivfoto).

Færdselsuheld – Køge .
Onsdag kl. 09.29 kørte en 24-årig mand fra Næstved ad Køge Bugt Motorvejen i en varebil. Han havde en trailer koblet på varebilen. Af ukendte årsager mistede den 24-årige herredømmet over bilen, som snurrede rundt og skred ind i autoværnet. En masse tømmer, som traileren var læsset med, røg af og landede på motorvejen. Der gik 1½ times tid før motorvejen igen var fuldt farbar.
Brandundersøgelse – Solrød .
Onsdag kl. 10.41 kørte politiet til Tingsryd Allé, hvor der var ild i en container. Ilden blev hurtigt slukket, men det viste sig, at det med al sandsynlighed var gløder fra aske, der antændt indholdet.
Mistænkeligt forhold – Tune.
Kl. 15.02 anmeldte en 38-årig mand fra Tune, at han netop havde været ude for en besynderlig oplevelse. Han gik i Elkærparken i Tune, da en nyere sort Audi A4 med to personer kom forbi. Passageren i bilen stak en pistollignende genstand ud af vinduet og pegede mod den 38-årige mand. Bilen kørte straks fra stedet i høj fart. Politiet ledte efter bilen, men fandt den ikke.
Mulig spritbilist – Tureby .
Onsdag kl. 17.18 fik politiet anmeldelse om, at der var en bil, der langsomt slingrede derud af på Slimmingevej ved Tureby. Politiet fik kontakt med bilen, men der var heldigvis ikke noget om sprit ved føreren. Det var en defekt kobling, der var årsagen til den tilsyneladende usikre kørsel.
Mistænkelig bil – Vestmotorvejen v/Ringsted .
Onsdag aften kl. 20.00 fik politiet på Vestmotorvejen ved Vemmedrup øje på en BMW stationcar, der med høj hastighed kørte mod vest. Patruljen ville gerne tale med føreren om færdselslovens fartbestemmelser, men tilsyneladende ville føreren ikke tale med politiet.
Med rasende fart gik det ad motorvejen, hvor BMW'en bl.a. overhalede i nødsporet med mere end 200 km/t. Bilen kørte af motorvejen i Ringsted, og den fortsatte ad ringvejen gennem Ringsted. Stadig med høj hastighed.
Patruljen besluttede, at de ikke længere var forsvarligt at følge efter den. Bilen forsvandt herefter.
Mistænkeligt forhold – Greve .
Onsdag aften kl. 20.32 fik politiet anmeldelse om, at to mænd stod ved Kort & Godt på Hundige Stationsvej. Mændene havde elefanthuer på, og den ene havde en sølvfarvet pistol i hånden.
Da mændene følte sig opdaget, forsvandt de fra stedet mod tunnelen til Gersagerskolen. Mændene beskrives som ca. 180 cm høje, muskuløse, iført sort tøj og elefanthuer.
Er der nogen, der har set noget, bedes man henvende sig til lokalpolitiet i Karlslunde på 114.
Bedrageri – Greve .
Onsdag aften kl. 21.57 blev politiet kaldt til Bilka i Hundige Storcenter, fordi personalet havde taget en 27-årig mand fra Køge i at ombytte prismærker på varer, hvorved de varer, han ville købe blev billigere.
Da Bilka derved ville få et tab i indtægt, gjorde en 27-årige sig skyldig i bedrageri. Han blev sigtet og erkendte sin brøde.
Færdselsuheld – Solrød .
Natten til torsdag kl. 01.25 skete et færdselsuheld på Jersie Strandvej i Solrød. En 22-årig mand fra Tåstrup kørte ad Jersie Strandvej mod nord. Han svingede til venstre ad Cordozavej, men af ukendte årsager påkørte han en mast til en lysregulering. Der skete skader på mast og bil, men den 22-årige slap uskadt.
Brandundersøgelse – Tommestrup, Stevns .
Natten til torsdag kl. 04.41 kørte politiet og brandvæsenet til Tommestrupvej i Store Heddinge, hvor der var ild i en villa. Der havde tidligere på dagen været skorstensbrand, hvorefter der igen blev fyret op i en brændeovn. Ilden havde fat i taget omkring skorstenen.
Der sket en del skade på huset. Det antages, at det igen var skorstenen, det var galt med.
Færdselsuheld – brugstyveri – anholdelse – Køge .
Torsdag morgen kl. 05.09 fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld på Billesborgvej i Herfølge. En personbil, ført af en 17-årig mand fra Fakses opland, kørte med høj fart af Billesborgvej, da han mistede herredømmet over bilen.
Den ramte et hegn og forulykkede. Der var endvidere en 14-årig dreng også fra Fakses opland med i bilen. Begge de unge kom kun lettere til skade, og blev behandlet på sygehuset. Det viste sig, at de havde stjålet bilen.
De unge sidder i skrivende stund anholdt på stationen i Roskilde, hvor de vil blive afhørt til sagen. Den 17-årige sigtes for overtrædelse af færdselsloven i forbindelse med uheldet, brugstyveri og kørsel uden førerret.
Den 14-årige kan ikke straffes, da han er under 15 år.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.