Forhandlingerne er afsluttet

Kommunalbestyrelsen forventes i aften at vedtage detaljerne omkring overtagelsen af HBC-Hallen

Aftalerne består i en rammeaftale, en købsaftale og en låneaftale. Aftalerne forventes underskrevet af klubben og den endelige købesum indsat i købsaftalen inden mødet i aften. Rammeaftalen indeholder en beskrivelse af baggrunden for aftalerne samt overordnede bestemmelser om kommunens overtagelse af hallen, overtagelsen af den til hallen knyttede halinspektør og kommunens ydelse af et lån til klubben. Købsaftalen indeholder nærmere oplysninger om hallen og købesummen og om, at hallen overtages pr. 1. december 2009. Aftalen indeholder endvidere oplysninger om kommunens indtræden i klubbens aftaler vedrørende hallen, herunder forpagtningsaftalen og ansættelsesforholdet til halinspektøren. Aftalen indeholder endvidere bestemmelse om, at der efterfølgende vil blive udarbejdet en brugsretsaftale og reklameaftale med klubben (i lighed med andre af kommunens sportsklubber). Låneaftalen indeholder de nærmere bestemmelser om lånet på op til 1 mio. kr. og om anvendelsen af lånet. Det fremgår bl.a., at lånet udbetales dels ved øremærkede tilskud, der skal anvendes til betaling af HBC's forfaldne kreditorer, og dels som driftstilskud, der udbetales i henhold til parternes nærmere aftaler herom i henhold til et af kommunen godkendt driftsbudget. Det fremgår endvidere, at lånet afdrages i henhold til parternes nærmere aftale herom. Låneaftalen indeholder endvidere bestemmelser om en administrationsordning, der skal sætte kommunen i stand til i afdragsperioden løbende at være orienteret om klubbens økonomiske forhold og til at stille krav til klubben vedrørende økonomiske forhold. Administrationsordningen vil blive administreret af kultur- og fritidsafdelingen. HBC-Hallen indgik den 1. december i år som en del af Frihedens Idrætscenter. Aftalerne er udarbejdet og forhandlet på plads med bistand fra advokatfirmaet Poul Schmith. Der er indhentet foreløbig salærafregning samt overslag på honorar for det forventede fremtidige arbejde på ca. 155.000 kr. plus moms. Beløbet dækker rådgivningsmæssig bistand, dokumentudarbejdelse og forhandlinger.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.