Kunderne er utilfredse med Hillerød Politi

Kun Lyngby klarer sig dårligere i brugerundersøgelse fra sidste år

 

Hillerød Politikreds findes ikke mere. Og den vil næppe blive savnet af brugerne. I hvert fald ikke hvis man skal tro tal fra den sidste tilfredshedsundersøgelse, der blev gennemført i 2006 - umiddelbart før den ny politireform fjernede Hillerød-kredsen som selvstændig politikreds. Brugerne er blevet bedt om at vurdere politikredsen på en række forskellige kategorier, der har en række underpunkter. Det drejer sig blandt andet om, hvorvidt man bliver modtaget med venlighed, hvor god informationen er, og hvordan ens samlede vurdering af behandlingen er. Og her er Hillerød Politi helt nede at skrabe bunden. Karakteren lyder på 3,07 for Hillerød Politikreds. Kun Lyngby klarer sig dårligere med en karakter på 3,06. Til sammenligning når den højest placerede - Nakskov - en karakter på 3,36 ud af fire mulige. Per Haxthausen, der er vicepolitiinspektør ved Hillerød Politi, mener at bedømmelsen især skyldes to forhold: Problemer i Farum og ventetider på køreprøver: "Der har været en del uro i Farum, og der kan jeg forestille mig, at borgerne ikke har givet os topkarakterer. Vi har ikke kunnet leve op til de forventninger, man med rette kan have til politiet," siger Per Haxthausen, der lover, at forholdene bliver bedre. "Efter politireformen er Farum overgået til Lyngby, men vi kører stadig udrykninger dertil. Samtidig er det blevet meget lettere at trække på de øvrige politistationer."

Udsigt til bedring

Også ved køreprøverne er der udsigt til bedring. "Selv om vi på et tidspunkt havde 10 motorsagkyndige har vi ikke kunnet leve op til at få prøverne afviklet i rette tid. I 2005 havde vi 8482 praktiske og teoretiske prøver, og i 2006 var vi oppe på 10462. Kørelærerne har af en eller anden grund kastet sin kærlighed på Hillerød. Men fremover bliver det sådan, at prøverne skal bookes fra et sted, og hvis man nærer ønske om bestemte datoer, får man at vide, hvor der er ledigt inden for politikredsen - det kan være i Hillerød, Helsingør eller Frederikssund", siger Per Haxthausen, der især er forberedt på, at en bestemt gruppe bliver glade for ændringerne. "Hvis man er dumpet til en prøve, har det virket som meget lang tid at vente i to tre uger på at komme til igen."Hillerød Politikreds findes ikke mere. Og den vil næppe blive savnet af brugerne. I hvert fald ikke hvis man skal tro tal fra den sidste tilfredshedsundersøgelse, der blev gennemført i 2006 - umiddelbart før den ny politireform fjernede Hillerød-kredsen som selvstændig politikreds. Brugerne er blevet bedt om at vurdere politikredsen på en række forskellige kategorier, der har en række underpunkter. Det drejer sig blandt andet om, hvorvidt man bliver modtaget med venlighed, hvor god informationen er og hvordan ens samlede vurdering af behandlingen er. Og her er Hillerød Politi helt nede og skrabe bunden. Karakteren lyder på 3,07 for Hillerød Politikreds. Kun Lyngby klarer sig dårligere med en karakter på 3, 06. Til sammenligning når den højest placerede - Nakskov - en karakter på 3,36 ud af fem mulige.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.