Igen stor tilslutning til Nordeas lokale årsmøde 2007

Kulturhuset Viften var igen rigtig godt besøgt til årsmødet for Nordea bankrådsområde København Syd Vest, der tæller de 11 filialer i Hvidovre, Rødovre, Husum, Brønshøj, Vanløse, Valby og Sydhavnen

Artiklens øverste billede
Nordea årsmøde 2007 i Viften - en veloplagt og humørfyldt Sepp Piontek - filialdirektør Søren Ringø og Sankt Annæ koret.

Formanden for bankrådsområdet, økonom John Merkelsen, kunne igen i år byde velkommen til de mange kunder i området. Efter den traditionsrige fællessang med hjælp fra piger fra Sankt Annæ Pigekor, fortalte John Merkelsen om hovedtallene i Nordea koncernens regnskabstal, der viste at det var det hidtil bedste resultat i Nordeas historie. Ligeledes orienterede formanden om de mange uddelinger, der i 2006 var blevet bevilget fra den lokale Nordea Danmark Fond. Det var blevet til i alt 52 og et samlet beløb på 351.300 kr. Lokalt resultat Filialdirektør Søren Ringø orienterede om de 11 filialers resultater, som på baggrund af endnu et år med højt aktivitetsniveau, viste en meget flot fremgang både økonomisk og balancemæssigt. Når 2006 var et godt år for banken, var det fordi, det var et godt år for kunderne. Dansk økonomi fortsatte en række stærke år med yderligere fald i ledigheden og formuefremgang for de fleste danskere. Nordea gjorde det endnu mere attraktivt at være fordel+ kunde, idet alle fordel+ kunder har fået tilbud om et gratis MasterCard Gold med rejse- og købsforsikringer. Søren Ringø fortalte i øvrigt om bankens succes med lancering af forbrugslånet og de rigtig mange gode opsparingsprodukter til både formålsbestemte og andre formål. På de formålsbestemte opsparinger, som børnebørnsopsparing, boligopsparing og uddannelsesopsparing, er der ændret i de tidligere grænser for indskud. Så det er blevet rigtig attraktivt at tale med os om opsparing. Sponsering - I Nordea siger vi, at vi gør det muligt og det er også den røde tråd i vores sponsorater, fortalte Søren Ringø. Nordea har landet over en lang tradition for at støtte lokale aktiviteter og initiativer, og som et lokalt eksempel, nævntes Nordea Skole Cup der er en fodbold turnering for 5. og 6. klassetrin på alle 11 skoler i Hvidovre Kommune. Endvidere blev Nordeas "Gør det muligt pris" omtalt. En pris stiftet sammen med Team Danmark. Den gives en gang årligt til en kandidat blandt de mange lokale ildsjæle i hele Danmark. DanBolig havde arrangeret en Hammerslags konkurrence, hvor det handlede om at fastsætte prisen på en bolig udfra mange konkrete oplysninger om denne. Igen i år blev der afgivet rigtig mange gode bud og dem der var tættest på det rigtige bud, kunne hente mange fine præmier. Anne-Marie Enevoldsen, investerings- og pensionsspecialist i Nordea, uddybede emnet opsparing og investering som er vigtige elementer når der planlægges på både kort men især lang sigt. Piontek sluttede aftenen af Den legendariske tidligere fodboldtræner for landsholdet, Sepp Piontek, sluttede aftenen af med et spændende og utroligt humoristisk indlæg om sin tid som landstræner for rigtig mange af de store i dansk fodbold. Et indlæg om opbygning af et hold og selve forberedelsen til kampene, krydret med mange spændende anekdoter fra tiden. En aften præget af godt humør og god stemning hos de fremmødte kunder.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.