P-forbud ved Alarmpladsen

Grundejerforeningen halvt tilfreds

Artiklens øverste billede
Alarmpladsen - nu med parkeringsforbud mod de to kvartergader. Foruden p-forbuddet på sydsiden af Østre og Vestre Kvartergade bliver det både forbudt at standse i østsiden af Gammel Byvej og forbudt at parkere i flere end 15 minutter i vestsiden af Gammel Byvej ud for børneinstitutionen Tinsoldaten mellem kl. 7 og 16.

Der bliver parkeringsforbud på sydsiden af Østre Kvartergade og Vestre Kvartergade i Avedørelejren . Dermed har Teknik- og Miljøudvalget - som står bag parkeringsforbuddet - gået Grundejerforeningen Avedørelejren halvt i møde. - Vi havde jo helst set, at p-forbuddet ville omfatte begge sider af Østre Kvartergade og Vestre Kvartergade samt begge sider af Gammel Byvej, fordi det er svært at komme frem og tilbage i området. Så vi er halvt tilfredse, og ser frem til, at udvalget vil revurdere sagen om et år, siger Bjarne Fritzbøger, kst. formand i Grundejerforeningen Avedørelejren. Ifølge Fritzbøger er problemet, at de lokale bilister især parkerer så tæt på egen bolig som muligt, i stedet for at benytte én af de øvrige ledige p-pladser, som der i størstedelen af året er nok af i området. Politiet er dog ikke enig i, at der er parkeringspladser nok. - Det er nødvendigt at tillade parkering på visse veje i området, idet antallet af udlagte parkeringspladser i hele området er for lille til at kunne klare behovet for parkering, ikke mindst når de sidste boliger ved Gammel Byvej er taget i brug og ved et større antal overnattende på Belægningen, skriver Hvidovre Politi til udvalget. Et p-forbud på Østre- og Vestre Kvartergade vil ifølge politiet betyde, at 52 biler skal flyttes til andre steder. - Og et forbud på Gammel Byvej vil betyde flytning af 18 biler til andre steder, i alt cirka 70 biler, nævner politiet, der har optalt antallet af ledige p-pladser til 100 stk. - Efter afslutning af nybyggeriet ved Gammel Byvej vil der være risiko for et egentligt underskud af p-pladser i hele området, såfremt der ikke kan parkeres på visse gader, advarer politiet, der anbefaler, at et p-forbud gøres midlertidigt. Til politiets bemærkning om for få p-pladser siger Bjarne Fritzbøger: - Lokalplanen levner mulighed for at lave såkaldt reversible parkeringspladser på det grønne område i Avedørelejren, og den mulighed kan man jo bare tage i brug, fortæller han. Fritzbøger kan iøvrigt ikke lade være med at komme med en polemisk bemærkning til politiet, som kæmper for så få p-forbud som muligt. En kamp, der begrundes i mangel på ressourcer til kontrol af, at forbuddene overholdes. - Det kan så undre én, at politiet har ressourcer til én side af vejen, siger Bjarne Fritzbøger. terf

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.