Nyuddannet mesterkok i Messen
20 årig Camilla Jørgensen er efter 4 års læretid blevet færdig som kok, og skal nu bestyre køkkenet i Messens café og restaurant, i Avedørelejren. Den unge og talentfulde kok, der har stået i lære under Rene Godthjælpsen i restaurant Espehus, bestod sin kokke-eksamen med ros. Camilla glæder sig til at starte i Messen: - Det er helt klart en udfordring at være med til at opstarte samt udvikle et nyåbnet sted, og jeg ser frem til samarbejdet med det i forevejen unge team her, samt til at bidrage med mine kreative kokkekundskaber. Camilla har allerede inden hun blev uddannet haft betydning for planlægning af Messens menuer, senest menuen for Mortens aften: - Det er vigtigt at holde fast i nogle traditioner. I Messen har vi alletiders mulighed for at familien kan nyde en god aften i rolige og hjemlige omgivelser dog uden at skulle stå med besværet selv, derfor har vi selvfølgelig and på menuen, lige som vor mor laver det.