Lastvognsforhandler etablerer serviceanlæg

Nyscan a/s har netop holdt rejsegilde på Avedøre Holme

Artiklens øverste billede
Traditionen tro røg Dannebrog til tops ved Nyscans rejsegilde.

n- Nyscans nye serviceanlæg kommer til at ligge centralt i knudepunktet for Sjællands nord- og sydgående og øst- og vestgående motorvejsnet samt centralt i forhold til Øresundsregionen, og vi opnår dermed et længe næret ønske om at yde fuld service på hele motorvejsstrækningen, på Øresundsbroen og på den kommende Femernforbindelse. Sådan sagde bygherren, Nyscan a/s' direktør Claus Hofman, da han stolt præsenterede firmaets kommende serviceanlæg på Avedøre Holme ved et rejsegilde for nylig. I færdig stand bliver Nyscans friske serviceanlæg på i alt 2.540 kvadratmeter under tag fordelt på 1.400 kvadratmeter lastbilværksted med seks gennemgående 32-meter baner samt 1.140 kvadratmeter administration og reservedelslager. Dertil kommer en separat vaskehal på 350 kvadratmeter. Serviceanlægget er placeret på en 23.500 kvadratmeter stor grund på Stamholmen 219 direkte ved Amagermotorvejen. Nyscan har også Scania serviceanlæg i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing og opnår med det nye anlæg på Avedøre Holme fuld servicedækning af hele motorvejsstrækningen E20, E47 og E55 fra Øresundsbroen til Rødby. Med det nye Scania serviceanlæg forbedrer Nyscan samtidig sin servicedækning i Københavnsområdet samt i forhold til Sjællands og Øresundsregionens mest trafikerede motorvejsnet. Det nye Scania serviceanlæg vil styrke Nyscans markedsposition yderligere, idet de fire nuværende samt det kommende serviceanlæg vil udgøre et endnu mere fintmasket servicenetværk for virksomhedens kunder i de områder, som Nyscan betragter som sit primære marked. Investeringen i Scania serviceanlægget på Avedøre Holme kommer blot fire år efter indvielsen af Nyscans Scania-anlæg på Skandinavisk Transport Center i Køge. Siden åbningen i 2002 har Nyscan oplevet så stor fremgang, at anlægget i Køge er udvidet yderligere med bl.a. en ekstra vaskehal samt en trailerbane. Også anlægget i Roskilde er i de senere år blevet udbygget og moderniseret, så Nyscan nu står godt rustet til at imødekomme fremtidens krav og udfordringer. Hovedentreprenør for det nye byggeri er Ravnstrup Gruppen A/S med Kristian Rahbek som totalrådgiver og Triarc A/S som arkitekt. Nyscans nye serviceanlæg på Avedøre Holme forventes taget i brug i løbet af juli 2006. Claus Hofman sluttede ved rejsegildet af med at takke de samarbejdspartnere, der har muliggjort etableringen af serviceanlægget. - Jeg ser frem til at godt naboskab med de øvrige virksomheder på Avedøre Holme samt frem til et fortsat godt samarbejde med dels Hvidovre Kommune, og dels vore rådgivere og entreprenører omkring færdiggørelsen af byggeriet, sagde Claus Hofman. terf

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.