Kåret til Danmarks bedste rustbeskyttelsessystem

Artiklens øverste billede

l Nogle af Danmarks førende motorjournalister fra Morgenavisen Jyllands-Posten har stikprøvet de fem store danske rustbeskyttelsessystemer i praksis. Resultaterne varierer fra dårligt til næsten perfekt. Den landsdækkende kæde af rustbeskyttelses-centre, Dinitrol, blev en klar vinder af testen. Dinitrol, Pava, Suvo, Mercasol, Tektrol er de fem store virksomheder inden for rustbeskyttelse, som Jyllands-Postens motorjournalister har stikprøvet på kvaliteten i en ny stor undersøgelse. Der er testet på tilfældigt udvalgte rustbeskyttelsescentre fra telefonbogen og efterfølgende er behandlingernes kvalitet kontrolleret af FDM's prøvestation i Aarhus. De fem rustbeskyttelsescentre er testet med en Fiat Punto, en Alfa146, to Alfa156 samt en Toyota Rav4. Testvinder Vinder af testen blev Dinitrol centret Vestbyens Auto ApS i Holstebro, hvor der blev testet på en Toyota Rav4. Vestbyens Auto er en del af Dinitrol kæden, der med 70 landsdækkende centre, er en af Danmarks førende rustbeskyttelseskæder. Teknisk chef Mogens Vestergaard Hansen fra Dinitrol er yderst tilfreds med resultatet, som først og fremmest skyldes det grundige forberedende arbejde inden sprøjtningen. - Vi har nogle meget skrappe krav til det forberedende arbejde. Kvaliteten og omhyggeligheden, hvormed arbejdet tilrettelægges og gennemføres, skal være i absolut i top, så forbrugerne får værdi for pengene. Hvis ikke rustbeskyttelsesarbejde udføres efter nøjagtige forskrifter og kriterier, ja så er det faktisk ligegyldigt med at rustbeskytte, siger Mogens Vestergaard Hansen. Teknologisk Institut Alle Dinitrols rustbeskyttelsescentre er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, hvilket betyder, at der ikke kun stilles krav til selve behandlingen af bilerne. Også dagsproduktionen og arbejdsrutinerne på det enkelte center er genstand for en hård gennemgang. Læs mere om testen i Jyllands-Posten på dinitrol's hjemmeside. Her kan du også finde nærmeste rustbeskyttelsescenter, der er tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.