Den fuldendte kaffenydelse

De ansatte i Café Kaffe vil alle være uddannet i brygning og servering af kaffe i mange varianter - kun de bedste råvarer benyttes

Artiklens øverste billede
Café Kaffe er røgfri og tilbyder kun de bedste råvarer til gæsterne, siger indehaver Hanne Ribers.

En vaskeægte kaffenydelse vil man i fremtiden kunne nyde hos Café Kaffe på Gl. Køge Landevej 314 B, da Hanne Ribers er en gennemført kaffeentusiast, som ikke spilder tiden på middelmådig kaffe. Andre delikatesser, som specialimporteres til lokalerne med tilhørende fortovsterrasse, vil gæsterne også kunne indtage fra mandag den 19. marts, når caféen slår dørene op for den forestående sommer og lækkertørstige gæster. Fire måneders ombygning Det har været en længere omgang at finde lokaler, søge dispensationer og gennemgå en større ombygning, men Hanne Ribers og hendes mand er ikke lige til slå ud. - Det har taget fire måneder at bygge om, så min mand har haft nok at se til, da han har stået for det meste af det håndværksmæssige. Ellers har vi brugt lokale håndværkere til istandsættelsen, og jeg har fået det lige, som jeg ville have det, smiler Hanne Ribers, som glæder sig ovenud til åbningen. Kvaliteten er i top Økologi og brug af de bedste råvarer er en vigtig del af caféens koncept, og det gælder over hele linjen - flødeskummet til kaffen er sågar økologisk. - Vi får leveret otte slags friske frugter af en brasiliansk leverandør, og ud af disse laver vi de bedste og mest sunde smoothies. De er helt fantastiske. Vores sandwiches serveres altid af friskbagt brød, ligesom vores kager er hjemmebag udefra, hvor konditoren lige har modtaget fem stjerner i Politiken. Indehaverens hengivenhed og glæde ved hendes nye projekt præsenteres i en lang række specialvarer, hvor eksempelvis Bauer frugtdrikken eneforhandles i caféen. Frugtdrikken er 100% ren frugtsaft. Øl fra danske mikrobryggerier, økologisk hvidvin og Chai-the fra USA vil gæsterne også kunne smage i lokalerne, hvor man vil udsmykke væggene med gamle bybilleder fra Hvidovre. Hvidovrepige Hanne Ribers er Hvidovrepige og har trådt sine barnesko på Holmegårdsskolen og Strandmarksskolen. Hun mener, at tiden er inde til en café i Hvidovre, hvor der er fokus på kvalitetskaffe og andre varme drikke. - Det er lidt af en kunst at lave og servere kaffe, og mange steder er kaffen bare ikke god nok. Men det gælder også indenfor f.eks. kakao. Vores kakao er ren, hvilket giver en helt fantastisk oplevelse, hvor et væld af smagskomponenter kommer til sin ret. Derfor vil vores personale alle have været på barista-kursus inden de bliver ansat, så de kan servere den gode kaffe - hver gang, pointerer ejeren, som vil have en fuldtidskok i "huset" til at lave sandwiches, brunch og tapas osv. Åbningstiderne vil være 10-19 mandag til fredag og lørdag fra 9-16 indtil videre. Personalet glæder sig til at byde velkommen.bak

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.